Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 noiembrie

Publicat: 3 noiembrie 2023, 17:17

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 noiembrie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 3 noiembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Se anunţă o atmosferă de zile mari la ultimul meci al naţionalei României din campania pentru calificarea la EURO 2024. Fanii iau cu asalt Arena Naţională!

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update 3 noiembrie

1. Interes uriaş pentru meciul România – Elveţia. S-au vândut deja peste 37.000 de bilete! Duelul care îi poate duce pe tricolori la EURO va fi pe 21 noiembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

2. Ianis Hagi a reuşit o „dublă” pentru Deportivo Alaves, în Cupa Spaniei. Şi-a ajutat echipa să câştige cu 10-0! „Calitatea sa tehnică incontestabilă a făcut din nou diferența„, a fost concluzia jurnaliştilor din Ţara Bascilor.

3. Pe As.ro afli şi cine este atacantul care l-a refuzat pe Gigi Becali, dar care acum vrea la FCSB: „Îmi place foarte mult acest club!

Reclamă

4. Dennis Man trece printr-o formă de senzaţie şi a fost lăudat de un fost jucător al Parmei. „Se poate descurca bine și în Serie A„, a asigurat Massimo Paci. Românul e gata să înscrie şi în Parma – Sudtirol, duminică, de la ora 17:15, în direct pe AntenaPLAY.

5. Djokovic s-a calificat în sferturile Mastersului de la Paris, dar a fost huiduit copios din tribune. „Trezesc în mine ceva ce poate nu vor să vadă”, le-a răspuns Nole.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 18:00 VIDEOCatanzaro – Venezia 3-2 a fost în AntenaPLAY! Meci „nebun”, decis de un penalty ratat, repetat şi transformat! 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei Vezi toate știrile
Citește și