Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 6 martie 2024

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 6 martie 2024, 17:04 / Actualizat: 7 martie 2024, 18:53

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 6 martie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 6 martie

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 6 martie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro afli ce a declarat Ion Ţiriac după ce Simona Halep a avut câştig de cauză la TAS. Totodată, vezi ce mesaj a postat Gaziantep după despărţirea de Şumudică. Tot de pe AS.ro afli ce dispută au Rapid şi FCSB în privinţa biletelor pentru fanii „roş-albaştri”.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 6 martie 2024

1. Ţiriac, surprins de decizia TAS

Ion Ţiriac a recunoscut că decizia TAS în cazul Halep l-a surprins. „Nu mă așteptam să fie atât de corecți”, a spus omul de afaceri. El a precizat că singura greşeală a lui Halep în acest caz a fost că şi-a protejat echipa.

2. Şumi, dat afară

Reclamă

Marius Şumudică s-a despărţit de Gaziantep. „Şumi” a plecat în condiţii bune de la club. „Dorim să îi mulţumim”, a transmis Gaziantep.

3. Începe show-ul din F1 la Antena3 CNN şi AntenaPLAY

Spectacolul din Formula 1 continuă la Antena3 CNN şi AntenaPLAY. Marele Premiu al Arabiei Saudite e sâmbătă, de la ora 19:00, pe Antena3CNN şi AntenaPLAY. Până atunci, antrenamentele şi calificările pot fi urmărite pe AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

4. Se bat pe bilete

FCSB şi Rapid se contrazic în privinţa numărului de bilete pentru fanii „roş-albaştri”. „Ne-au oferit doar 42% din peluză”, acuză Mihai Stoica şi Gheorghe Mustaţă. „Le-am dat peluza întreagă”, susţine Niculae.

5. Ancelotti poate ajunge la închisoare!

Carlo Ancelotti ar putea ajunge la închisoare! Parchetul din Madrid îl acuză că ar fi fraudat fiscul spaniol cu peste un milion de euro. „Don Carlo” riscă o condamnare la 4 ani şi 9 luni de detenţie.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
Vezi toate știrile
Citește și