Închide meniul
Video

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 7 martie 2024

Dan Roșu Publicat: 7 martie 2024, 17:01 / Actualizat: 10 martie 2024, 13:46

Reclamă

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 7 martie

Captură AntenaSport Update

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 7 martie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe as.ro, vezi toate declaraţiile Simonei Halep de la revenirea în ţară, dar şi informaţiile legate de victoria CSA Steaua în faţa FCSB.

Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update – 7 martie 2024

1. Simona îşi face echipă

Simona Halep îşi face echipă după ce a aflat că poate juca la Miami! „Am câteva zile la dispoziţie”, a spus Simo, la revenirea în ţară.

2. Halep, răspuns pentru Serena

Reclamă

Halep nu a uitat să-i răspundă Serenei Williams. Americanca o atacase când a primit suspendarea de 4 ani. „Au fost multe jigniri la adresa mea”, a spus Simona.

3. Steaua a câştigat apelul

Pe as.ro, afli toate detaliile legate de victoria Stelei în faţa FCSB, la apelul legat de marcă. Pe site-ul nostru vezi şi prima reacţie a lui Florin Talpan.

Reclamă 4 / 0/3

4. Petrescu luptă pentru istorie

Dan Petrescu poate deveni al treilea român care câştigă Liga Campionilor Asiei, după Anghel Iordănescu şi Răzvan Lucescu. Petrescu şi Jeonbuk luptă marţi, pe AntenaPLAY, pentru un loc în semifinale.

5. Reacţia lui Verstappen

Max Verstappen a anunţat că rămâne la Red Bull. Campionul mondial e pregătit de o nouă victorie, la Marele Premiu al Arabiei Saudite. Cursa e sâmbătă, de la 19:00, pe Antena 3 CNN şi pe AntenaPLAY.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și