Închide meniul
Video

Antena Sport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 16 iulie, pe AS.ro

Antena Sport Publicat: 16 iulie 2024, 16:21

Reclamă

Edi Iordănescu pleacă de la naționala României

Edi Iordănescu, la finalul unu meci - Profimedia Images

Antena Sport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 16 iulie, sunt pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu pleacă de la naţionala României, în timp ce Kylian Mbappe a fost prezentat oficial la Real Madrid.

Antena Sport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 16 iulie, pe AS.ro

1. Pleacă Edi

Edi Iordănescu pleacă de la naţionala României. Selecţionerul şi-a anunţat stafful încă din Germania. Edi nu îi va conduce pe tricolori în drumul spre World Cup 2026, competiţie transmisă de Antenă.

2. Munteanu, aproape de CFR

Reclamă
Reclamă 4

Neluţu Varga negociază cu Fiorentina transferul lui Louis Munteanu la CFR Cluj. Ar fi o lovitură pe care Dan Petrescu le-ar da-o rivalelor FCSB şi Rapid.

3. Visul lui Răzvan

Tot de pe as.ro, afli care este visul lui Răzvan Lucescu înainte de noul sezon din Grecia. Superliga elenă e exclusiv pe AntenaPLAY.

Reclamă

4. Galactic cu acte

Kylian Mbappe a fost prezentat oficial de Real Madrid, pe un Bernabeu plin. Starul a pupat emblema clubului la care a visat de mic să joace şi i-a mulţumit preşedintelui Perez pentru efortul depus pentru a-l aduce.

Horaţiu Moldovan este tot mai aproape de plecarea de la Atletico Madrid. El ar putea deveni coleg cu Andrei Raţiu, la Rayo Vallecano. Fostul portar al Rapidului nu a prins niciun minut pentru echipa lui Simeone.

 

Cine va câştiga Balonul de Aur?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:08

UEFA a anunţat topul golurilor de la EURO 2024! Pe ce loc se află reuşita lui Nicolae Stanciu. Ionuţ Lupescu, printre observatori

18:04

Valeriu Iftime l-a criticat dur pe Bogdan Andone, după criza acestuia: „Nu mă așteptam să facă circ. A greșit şi la schimbări”

17:43

„Nu ne-am aşteptat” Darius Olaru, mesaj clar înaintea meciului FCSB – Virtus: „Toată lumea se aşteaptă la asta”

17:41

Luis de la Fuente ar putea părăsi Spania pentru o altă naţională! E ademenit cu un salariu uriaş!

17:01

„Toată lumea vine din urmă” Max Verstappen, despre nivelul ridicat al rivalilor din Formula 1: „E o adevărată bătălie”

16:37

OFICIAL | Maccabi Tel Aviv a anunţat unde va juca meciul de acasă cu FCSB, din turul doi preliminar al Ligii Campionilor

1 FotoCum a arătat tortul de nuntă al lui Ianis Hagi și al Elenei! Momente superbe la petrecerea de la Domeniul Știrbey 2 FotoImagini de vis cu valsul mirilor, de la nunta anului! Ianis şi Elena Hagi au strălucit pe ringul de dans 3 FotoImagini superbe, după ce Spania a câştigat trofeul EURO 2024! Recordul uriaş stabilit de Lamine Yamal 4 Jucătorul care a devenit favorit să cucerească Balonul de Aur după ce Spania a câştigat EURO 2024! 5 VIDEOGigi Becali a făcut spectacol la nunta lui Ianis Hagi! A dansat pe ritmuri machedonești, ca în vremurile bune! Imagini virale 6 FotoApariţie rară a Luminiţei Becali! Ce a putut spune despre căsnicia cu Gigi Becali şi cum a reacţionat patronul FCSB
Citește și