Închide meniul
Video

Antena Sport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 29 iulie, pe AS.ro

Bogdan Stănescu Publicat: 29 iulie 2024, 17:00

Reclamă

Antena Sport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 29 iulie, pe AS.ro

Sursa foto: Profimedia Images

Antena Sport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 29 iulie, sunt pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipajul feminin de 8+1 al României s-a calificat în finală la Jocurile Olimpice. Tot pe AS.ro vezi ce mesaj a transmis Edi Iordănescu şi afli motivul pentru care Mbappe nu va merge cu Real Madrid în SUA.

Antena Sport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 29 iulie, pe AS.ro

1. Cursă fabuloasă

Echipajul feminin de 8+1 s-a calificat în finală după ce a învins SUA şi Italia. România are şanse mari la o medalie şi la această probă, campioanele olimpice Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş fiind şi ele în echipă.

2. Edi Iordănescu a răbufnit

Reclamă
Reclamă 4

Edi Iordănescu a postat un mesaj vehement pe reţelele sociale la adresa contestatarilor săi. „Pe mulţi, succesul României i-a iritat”, a transmis Edi Iordănescu.

3. Sportiv român depistat cu COVID la Paris

Tot de pe AS.ro afli cine este sportivul român care a fost diagnosticat cu COVID 19 în timpul Jocurilor Olimpice de la Paris. „Nu am mâncat nimic, am băut doar apă”, a declarat el.

Reclamă

4. Laude pentru Popovici

Rebecca Diaconescu a făcut dezvăluiri despre colaborarea cu David Popovici. „Este un om fenomenal, întotdeauna mă încurajează”, a spus înotătoarea de 18 ani care a prins semifinalele la Paris.

5. Real fără Mbappe

Real Madrid va merge în Statele Unite fără Kylian Mbappe. Antrenorul Carlo Ancelotti a decis să îi menajeze pe fotbaliştii care au ajuns până în semifinale la EURO şi Copa America.

 

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:23

Gestul uriaş făcut de Ion Ţiriac şi Nadia Comăneci pentru David Popovici la Paris! Anunţul făcut de Camelia Potec

18:16

UTA – U Cluj, LIVE SCORE, 19:00! Duel tare între Mircea Rednic şi Ioan Ovidiu Sabău! Echipele de start

18:15

Angelique Kerber răsuflă ușurată după victoria cu Jaqueline Cristian, de la Jocurile Olimpice: „Rezultatul ar fi putut fi altul!”

17:46

Cu ce echipă a semnat Carlos Sainz! Anunţul de ultimă oră făcut de pilotul care va pleca de la Ferrari

17:42

Ciprian Marica, dezvăluiri din spatele refuzului lui Gică Hagi de a prelua naționala României: „Îmi pare rău că simte asta!”

17:30

Câţi fani ai FCSB-ului vor fi prezenţi la returul „de foc” cu Maccabi Tel Aviv (miercuri, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY)

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și