Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Camelia Bălţoi îţi prezintă cele mai importante ştiri ale zilei de 11 octombrie 2022

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 octombrie 2022, 17:30 / Actualizat: 30 mai 2023, 21:05

Antena Sport Update. Camelia Bălţoi îţi prezintă cele mai tari ştiri ale zilei

Camelia Bălţoi vă aşteaptă şi a ştirile AntenaSport, de la 20:00, pe Antena 1

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai importante ştiri sportive ale zilei de 11 octombrie 2022. Mai multe detalii vezi la ştirile AntenaSport, de la 20:00.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe www. AS.ro vezi cele mai tari ştiri ale zilei.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 11 octombrie 2022

1. Gică Hagi a fost inclus în topul celor mai buni jucători din istoria fotbalului. A prins locul 100, în ierarhia în care prima poziţie i-a revenit lui Lionel Messi.

2. N’Golo Kante va fi transferul anului 2023! Francezul a refuzat prelungirea contractului cu Chelsea şi e primul pe lista lui Xavi, la Barcelona.

3. Gigi Becali a primit o ofertă de 4 milioane de euro pentru Darius Olaru, de la o echipă din Golf. Finanţatorul de la FCSB cere cel puţin 8 milioane pentru mijlocaşul său.

Reclamă

4. Victor Piţurcă are un mesaj clar pentru Federaţie după ce naţionala României şi-a aflat adversarele din preliminariile pentru EURO 2024: Piţi vrea locul 1 pentru echipa lui Edi Iordănescu.

5. Arnold Schwarzenegger este cel mai scump antrenor personal din lume. Vedeta americană a cerut 150.000 de dolari pe şedinţă. Totul se întâmplă la sala unde activa Arnold la începutul carierei.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, în direct pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • AntenaSport Update, cele mai tari ştiri
  • Cele mai tari ştiri le găseşti pe www.AS.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și