Închide meniul
Video

AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 septembrie

Publicat: 12 septembrie 2024, 17:19

Reclamă

AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 septembrie

Mircea Lucescu / FRF.ro

AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 septembrie de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Lucescu se va opera! Fostul elev al lui „Il Luce”, Marius Şumudică, a dat detalii despre intervenţia chirurgicală pe care o va suferi selecţionerul naţionalei.

AntenaSport Update. Cele mai tari ştiri ale zilei de 12 septembrie

1. Lucescu se operează

Mircea Lucescu se va opera! Selecţionerul are probleme la şold. Şumudică a anunţat că „Il Luce” şi-a amânat intervenţia pentru naţională. „Asta înseamnă sacrificiu”, a subliniat antrenorul Rapidului.

2. Întăriri pentru Rapid

Reclamă
Reclamă

Clinton N’Jie a fost prezentat oficial de giuleşteni. „Sunt fericit să fiu aici”, a spus fotbalistul care valora 15 milioane de euro în 2018. Rapid îl aşteaptă şi pe Boupendza, atacantul de 5 milioane de euro.

3. Soluţia Nadiei

Tot de pe AS.ro afli soluţia uriaşă pe care o propune Nadia Comăneci în cazul finalei controversate de la sol. Ana Maria Bărbosu deţine în acest moment medalia olimpică de bronz.

Reclamă

4. Rangers, mesaj despre Ianis

Rangers a transmis un mesaj despre Ianis Hagi pe contul oficial. Jucătorul naţionalei a fost lăudat după ce a obţinut un penalty cu Lituania. Ianis va rămâne la Rangers, au precizat impresarii săi.

5. Răzvan Lucescu s-a întâlnit cu Savvidis

Răzvan Lucescu s-a întâlnit cu patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după 5 ani. Milionarul e total schimbat. „Au avut multe să îşi spună”, a transmis PAOK. Campioana Greciei joacă duminică, de la 20:30, derby-ul cu Panathinaikos. Meciul va fi exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:05

Ce le-a transmis Mircea Lucescu „tricolorilor” în vestiar, după după victoria cu Lituania! Mesaj special pentru Mitriţă şi Alibec

17:22

FCSB, postare superbă după ce Ciprian Tătărușanu și-a anunțat retragerea din fotbal: „De la suporter, la idol roș-albastru!”

17:13

„Trebuie să mai aducem jucători!” Zeljko Kopic cere întăriri, înainte de Dinamo – Unirea Slobozia!

16:55

Andrei Nicolescu, dezvăluiri despre ultimii jucători transferați de Dinamo! Care sunt opțiunile pentru „primul 11”

16:50

„Am vorbit cu nea Gigi!” Mihai Pintilii a spus totul despre plecarea de la FCSB: „Poate e mai bine aşa!”

16:38

Neluţu Varga, anunţ triumfător înaintea derby-ului cu FCSB: „N-am deloc emoţii!” Ce a spus despre lupta la tilu

1 FotoCiprian Tătăruşanu şi-a anunţat retragerea! Mesaj emoţionant transmis de fostul portar al naţionalei: „Am dat totul din prima zi” 2 FotoSportivii olimpici şi paralimpici români, decoraţi de Klaus Iohannis! Ce distincţii au primit David Popovici şi Mihaela Cambei 3 FotoNadia Comăneci, anunţ uriaş despre cazul finalei de la sol de la Jocurile Olimpice! Ce s-ar putea întâmpla cu Voinea şi Bărbosu 4 FotoCum a apărut iubita lui David Popovici la Palatul Cotroceni, la ceremonia în care iubitul ei a fost decorat de Klaus Iohannis! 5 Salariul uriaş pe care Alexandru Mitriţă îl are la Universitatea Craiova: „Aşa am auzit de la patron!” 6 Denis Alibec a dat cărţile pe faţă după venirea lui Mircea Lucescu la naţionala României
Citește și