Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 octombrie

Publicat: 15 octombrie 2024, 16:34

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 15 octombrie

Jucătorii naţionalei României / Profimedia

AntenaSport Update! Acestea sunt ele mai tari ştiri ale zilei de 15 octombrie de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România e gata de meciul cu Lituania, care va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

AntenaSport Update – cele mai tari ştiri ale zilei de 15 octombrie

1. LITUANIA – ROMÂNIA, 21:45, ANTENA 1

România va juca în echipament albastru în partida cu Lituania. Paşcanu e singurul jucător care nu a prins lotul pentru meciul care va fi în direct pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY, de la ora 21:45.

2. GIGI E GATA SĂ ÎL DEA PE DAWA

Reclamă
Reclamă

Gigi Becali a reacţionat după ce a aflat că Dawa este dorit în Premier League. „5 milioane de euro este clauza de reziliere. Să o plătească dacă vor”, a anunţat patronul de la FCSB.

3. SCANDAL RASIST

Tot pe AS.ro vezi imagini incredibile cu scandalul rasist de la meciul selecţionatelor U19 ale României şi Spaniei. „M-a numit negru”, a acuzat un spaniol.

Reclamă

4. DEBUT CU DREPTUL PENTRU ROMÂNI

Darius Movileanu, Iulian Chiriţă şi Andrei Istrate au debutat cu victorii la Campionatul European Individual de tenis de masă. Competiţia este exclusiv pe AntenaPLAY, până pe 20 octombrie.

5. MBAPPE, SCANDAL ÎN SUEDIA

Kylian Mbappe se află în mijlocul unui scandal uriaş. Suedezii l-au asociat cu un viol care s-a produs în hotelul unde a locuit starul francez la Stockholm. „Fake news”, s-a apărat atacantul lui Real Madrid.

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:11

Emma Răducanu nu mai face față criticilor. Britanica ocupă locul 57 în clasamentul WTA, după mai multe accidentări

19:01

Reacția lui Rio Ferdinand, după ce a aflat că Sir Alex Ferguson va fi OUT de la Manchester United: „Nimeni nu e în siguranță!”

19:00

LIVE TEXTRomânia U21 – Elveţia U21 0-0! „Finala” pentru EURO 2025, în Giuleşti! Duel „de foc” pentru naţionala lui Pancu

18:57

„Se bat patronii pentru titlul de antrenorul anului!” Arlauskis, comparaţie incredibilă între Gigi Becali şi Mihai Rotaru

18:51

Giovanni Becali a spus ce îi lipseşte lui Darius Olaru pentru a se transfera de la FCSB: „Sper ca Lucescu să îl ajute”

18:44

Un jucător din Liga 1, inclus în topul celor mai promiţători tineri din lume! Împarte lista cu Lamine Yamal

1 FotoDavid Popovici a spus motivul pentru care nu mai vrea să conducă niciuna dintre cele două maşini primite de la Ion Ţiriac! 2 Scoţienii au anunţat ce se va întâmpla cu Ianis Hagi, la Rangers! Verdictul dat după Cipru – România 0-3 3 Revoluția vitezei la McLaren. Analiza lui Adrian Georgescu 4 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Cursa, duminică, de la 22:00 (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY) 5 Ciprian Tătăruşanu l-a făcut praf pe Helmut Duckadam: „Nu mi-a dat niciun sfat pozitiv!” Acuzaţii dure 6 Top 10 al celor mai valoroşi fotbalişti români. Surpriză uriaşă: prezenţa unui jucător care nu are nicio selecţie la naţionala
Citește și