Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 august

Publicat: 16 august 2024, 17:58

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 august

Mircea Lucescu / Profimedia Images

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 august de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi lista preliminară a stranierilor pentru dubla cu Kosovo şi Lituania, dar şi duelurile stelare de care va avea parte Coman în Liga Campionilor Asiei.

AntenaSport Update – Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 august

1. LUCESCU A ALES STRANIERII
Mircea Lucescu a anunţat lista preliminară a stranierilor pentru dubla cu Kosovo şi Lituania. Daniel Paraschiv e marea surpriză a selecţionerului. Kosovo – România e pe 6 septembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1.

2. COMAN, DUEL CU RONALDO ŞI NEYMAR

Florinel Coman va avea parte de dueluri stelare în Liga Campionilor Asiei, competiţie ce se vede exclusiv pe AntenaPLAY. Va juca împotriva lui Cristiano Ronaldo şi a lui Neymar.

Reclamă
Reclamă 4

3. REGRETUL LUI HALEP

Tot pe AS.ro afli care este marele regret al Simonei Halep. Fostul număr 1 mondial a oferit o imagine virală alături de Sorana Cîrstea la gala în care Ion Ţiriac i-a premiat pe medaliaţii olimpici.

4. EMOŢII PENTRU RĂZVAN

Reclamă

Răzvan Lucescu îl poate pierde pe grecul Konstantinos Koulierakis, care este dorit în Germania de Wolfsburg. PAOK – Panserraikos e sâmbătă, de la ora 20:00, live pe AntenaPLAY.

5. DE LA RUŞI VIN BANII

Darius Olaru e tot mai aproape de plecarea de la FCSB. Lokomotiv Moscova a oferit peste 5 milioane de euro pentru căpitanul de la FCSB.

Va reuşi Răzvan Lucescu să îşi apere titlul câştigat cu PAOK în Grecia?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:17

Gigi Becali a luat la ţintă un jucător şi a anunţat o schimbare în primul 11 al FCSB-ului: „Iese din schemă. A dormit pe teren”

13:04

Prima reacţie a lui Alex Mitriţă după ce a semnat prelungirea contractului cu Universitatea Craiova: „Este oraşul meu”

12:47

Scandal uriaş în Turcia! Preşedintele lui Fenerbahce a fost pus la pământ şi lovit cu sticle sub ochii lui Jose Mourinho

12:29

Alex Mitriţă a semnat! Contract până în 2028 şi clauză uriaşă de reziliere pentru vedeta lui Mihai Rotaru

11:48

Victor Angelescu a anunţat un nou transfer la Rapid după plecarea lui Albion Rrahmani!

11:46

CFR Cluj a aflat cine e arbitrul partidei cu Pafos! Delegarea făcută de UEFA la meciul echipei lui Dan Petrescu

1 FotoFotografie virală! Cum a fost surprins David Popovici în trafic, la volanul maşinii pe care tocmai a primit-o de la Ion Ţiriac! 2 VIDEOBenfica – Casa Pia 3-0, în AntenaPLAY. Nacional – Sporting 1-6. Rio Ave – Farense 1-0 3 VIDEOPAOK – Panserraikos 3-2 şi Volos – Olympiacos 0-2, în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu, victorie cu emoţii în prima etapă din Grecia! 4 FotoIubita unui jucător de la FCSB, răvăşitoare la plajă! Alexandra a făcut senzaţie într-un costum de baie roz 5 FCSB – Poli Iaşi 0-1! Campioana, învinsă în Ghencea înaintea meciului cu LASK Linz! Olaru, eliminat 6 Jordan Chiles rămâne cu medalia de bronz! Anunţul făcut de presa americană
Citește și