Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 octombrie

Viviana Moraru Publicat: 18 octombrie 2024, 16:46

Reclamă

AntenaSport Update 18 octombrie

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 18 octombrie, de pe site-ul AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi ce a declarat Marius Şumudică despre Dan Şucu, după ce acţionarul majoritar al giuleştenilor a făcut o şedinţă cu toţi jucătorii.

AntenaSport Update – 18 octombrie

1. Surpriză la derby

Mihai Popescu i-a luat faţa lui Siyabonga Ngezana şi e gata să fie titular în derby-ul cu Dinamo. Fostul fundaş al „câinilor” va fi alesul campioanei pentru duelul de pe Arena Naţională.

2. Şucu i-a lăsat „mască” 

Reclamă
Reclamă

Marius Şumudică a dezvăluit cum au reacţionat jucătorii de la Rapid, după ce Dan Şucu i-a băgat în şedinţă. „Erau toţi ochi şi urechi”, a spus Şumi, care primeşte încredere totală din partea şefilor din Giuleşti.

3. Veste uriaşă pentru Lucescu Jr

Pe AS.ro vezi ce veste importantă a primit Răzvan Lucescu, înaintea derby-ului dintre AEK şi PAOK. Partida „de foc” va fi duminică, de la 20:30, pe AntenaPLAY.

Reclamă

4. Atenţi la rivali

Florentin Petre e atent la tot ceea ce declară Gigi Becali, înaintea derby-ului cu FCSB: „Aşteptăm orice informaţie de la dânsul”, a spus secundul lui Kopic, pentru AntenaSport.

5. Schimbare în „Marele Circ”

FIA a decis să nu mai acorde punctul bonus pentru cel mai rapid tur, de anul viitor. Carlos Sainz a aplaudat schimbarea: ” Oricum nu era necesar”, a spus pilotul Ferrari, înaintea Marelui Premiu din Statele Unite, care e în direct pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, în acest week-end.

 

Reclamă

Ce rezultat va fi la derby-ul Dinamo - FCSB?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:24

Ronnie Gibbons l-a acuzat pe fostul patron de la Fulham şi Harrods, Mohamed Al Fayed, că a încercat să o sărute forţat, în 2000

18:23

Acord total între galeriile de la FCSB şi Rapid. Viorel Moldovan, anunţ triumfător: „Ne bucurăm!”

18:20

LIVE VIDEOBernadette Szocs joacă acum la Campionatul European Individual, LIVE în AntenaPLAY! Programul românilor

17:49

„Şanse spre 100% să ne calificăm la Mondial” Dan Petrescu ştie care este secretul succesului lui Mircea Lucescu: „Şi-a dat seama”

17:23

David Popovici şi-a decis viitorul şi a semnat un nou contract până în 2028: „Este adevărat!”

16:57

Dan Petrescu a primit o ofertă uriaşă pentru a pleca de la CFR Cluj. Răspunsul dat pe loc: „Eu mi-am dorit tot timpul asta!”

1 Programul complet al Marelui Premiu al Statelor Unite! Sesiunea de antrenamente, azi, de la 20:30, în AntenaPLAY 2 EXCLUSIVPrimele tensiuni din vestiarul României după deciziile luate de Mircea Lucescu 3 Max Verstappen riscă să primească o nouă penalizare pe grilă. Unde va lua Red Bull decizia 4 Simona Halep este a cincea favorită a specialiştilor la câştigarea Roland Garros 2025, chiar dacă e pe locul 876 WTA. Ce cotă are 5 FotoDin ce face bani Ioana Ţiriac, fiica miliardarului român! Anunțul făcut chiar de mama ei 6 Ce s-a ales, de fapt, de Sergiu „călăreţul”, bărbatul care a fost ajutat cu o casă de Cătălin Moroşanu
Citește și