Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 iulie

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 iulie 2024, 16:31

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 iulie de pe AS.ro

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 iulie

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 iulie de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a rămas fără selecţioner, după ce Edi Iordănescu a plecat. Tot pe AS.ro vezi discursul dur al lui Max Verstappe, după Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei.

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 iulie

1. EDI A PLECAT

Este oficial! Edi Iordănescu a plecat de la naţionala României. „A venit momentul să îmi ţin cuvântul faţă de familia mea!”, a transmis fostul selecţioner. Hagi e primul nume la care s-au gândit cei din Federaţie ca să ducă naţionala la Mondialul din 2026.

2. NERVI LA MAXIMUM

Reclamă
Reclamă 4

Max Verstappen a răbufnit, după Marele Premiu al Ungariei, acolo unde a terminat pe locul 5. „Mă frustrează pentru că vreau să fie făcute lucrurile mai bine„, a spus campionul mondial.

3. GHINION PENTRU FCSB

Tot pe AS.ro afli cu ce adversare pot juca echipele româneşti în cupele europene. FCSB A avut ghinion: poate da peste Sparta Praga în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor.

Reclamă

4. POPOVICI, GATA SĂ SCRIE ISTORIE

Americanii cred că David Popovici poate doborâ recordul mondial la 100 de metri liber. „Poate scrie istorie din nou şi să doboare recordul lui Zhanle”, spun specialiştii.

5. DINAMO VREA ÎN PLAYOFF

Dinamoviştii visează la playoff după ce au demolat Petrolul, scor 4-1. Cîrjan a marcat din nou pentru Dinamo şi a făcut un anunt războinic: „Avem foame de rezultate sezonul ăsta

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei le vedeti pe Antena 1, de la ora 20:00.

Câte medalii va cuceri David Popovici la Jocurile Olimpice 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:38

Cel mai în vârstă campion olimpic al României, Leon Rotman, a împlinit 90 de ani! Mesajul Comitetului Olimpic şi Sportiv Român

19:29

Detaliul remarcat de specialişti la David Popovici, înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Atunci a avut cele mai bune curse!”

19:18

Irina Begu şi Jaqueline Cristian au urcat în clasamentul WTA după Wimbledon! Pe ce loc se află Sorana Cîrstea

18:22

Rapid, anunţ de ultimă oră despre Albion Rrahmani! Ce se întâmplă cu atacantul kosovar, după ce a ieşit plângând de pe teren

18:22

Louis Munteanu, dorit de mai multe cluburi din Serie A! Concurenţă uriaşă pentru CFR Cluj, care şi-l doreşte pe atacant

18:10

Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY (26-28 iulie)! Programul complet

1 FotoFotografie de colecţie cu Gică şi Ianis Hagi, pe ringul de dans! Elena Hagi a postat totul: „Ne-am distrat!” 2 VIDEOKimi Antonelli a câştigat cursa de Formula 2 din Marele Premiu al Ungariei, LIVE în AntenaPLAY! Cursă nebună la Hungaroring 3 VIDEONikola Tsolov a câştigat cursa de Formula 3 din Marele Premiu al Ungariei! Final de cursă sub Safety Car la Hungaroring 4 FotoSoţia lui Gicu Grozav, în tribune la meciul Dinamo – Petrolul! Cum a fost surprinsă Sorina Grozav 5 VIDEOOscar Piastri a câştigat Marele Premiu al Ungariei! „Dublă” pentru McLaren! Spectacol la Hungaroring 6 Rapid – CFR Cluj 2-2. Hasani, eroul giuleştenilor! Echipa lui Neil Lennon a obţinut un egal la ultima fază
Citește și