Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 25 iulie

Bogdan Stănescu Publicat: 25 iulie 2024, 15:35

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 25 iulie

David Popovici / Antena Sport Update

Salut! Acestea sunt cele mai tari ştiri la AntenaSport Update din ziua de 25 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici se află printre vedetele Jocurilor Olimpice de la Paris. Tot pe AS.ro afli cine este sportiva care a ratat Jocurile Olimpice după ce a fost depistată pozitiv şi ce mutare îi recomandă Dumitru Dragomir lui Gigi Becali.

AntenaSport Update 25 iulie

1. David Popovici, vedetă la Jocurile Olimpice

David Popovici se află printre vedetele Jocurilor Olimpice, alături de LeBron James, Simone Biles sau Rafael Nadal. „Fenomenul” luptă pentru aur la 100 şi 200 metri liber.

2. Suspendare pentru dopaj în Team Romania

Reclamă
Reclamă 4

Florentina Iuşco a fost suspendată pentru dopaj şi nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris. Team Romania rămâne cu 106 sportivi după decizia TAS.

3. Mutarea de Ligă a lui Gigi

Tot de pe AS.ro afli ce mutare îi propune Dumitru Dragomir lui Gigi Becali. „Se duce în grupele Ligii Campionilor dacă îl ia”, a spus Dragomir.

Reclamă

4. Anunţul lui Răzvan Lucescu

Răzvan Lucescu anunţă schimbări la PAOK după victoria la limită cu Banja Luka, scor 3-2. „Va trebui să reparăm repede nişte lucruri”, a spus Lucescu. PAOK va putea fi urmărită pe AntenaPLAY, în campionatul Greciei.

5. Ghinion pentru românce

Irina Begu, Ana Bogdan şi Jaqueline Cristian vor avea adversare teribile la Jocurile Olimpice. Begu-Swiatek, Ana Bogdan- Jasmine Paolini şi Jaqueline Cristian-Elena Rybakina sunt duelurile de foc ale româncelor de la Paris.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:08

Surprize uriaşe în echipa de start a FCSB-ului! Darius Olaru nu e nici măcar în lot la meciul cu Oţelul

20:59

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă” şi lipsesc oulăle de pui

20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:45

VIDEOLarry ten Voorde, cel mai rapid în antrenamentele Porsche Supercup din Belgia! Marea cursă e duminică, de la 12:45, în AntenaPLAY

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și