Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 iulie

Antena Sport Publicat: 26 iulie 2024, 16:46

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 iulie

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 26 iulie

Salut! Acestea sunt cele mai tari ştiri la AntenaSport Update din ziua de 26 iulie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi are termen până pe 16 august să anunţe dacă acceptă preluarea naţionalei României. Florin Tănase se antrenează alături de FCSB.

AntenaSport Update 26 iulie

1. Hagi, ultimatum de la Burleanu

Gică Hagi a primit ultimatum de la Burleanu! Şeful FRF aşteaptă răspunsul Regelui până pe 16 august. Aurel Ţicleanu susţine că Hagi va veni de această dată pe banca României.

2. Tănase se antrenează cu FCSB

Reclamă
Reclamă 4

Florin Tănase îşi caută echipă. Până va găsi un contract avantajos, Tănase se va pregăti la Berceni, alături de FCSB. Becali speră să-l convingă să rămână în Liga 1.

3. România, în cădere

Pe as.ro, poţi afla pe ce loc al coeficienţilor a ajuns România, in urma rezultatelor din ultimul timp din cupele europene.

Reclamă

4. Norocul lui Cristian

Jaqueline Cristian a scăpat de Elena Rybakina la Jocurile Olimpice 2024. Ea se va duela în primul tur cu Caroline Garcia. Sâmbătă, vor evolua şi Ana Bogdan şi Irina Begu.

5. Presiune pe David

Camelia Potec pune presiune pe David Popovici, înainte de Jocurile Olimpice 2024. „E timpul pentru o medalie olimpică, după 20 de ani”, susţine Potec.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

20:30

LIVE TEXTFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

20:27

Gigi Becali a răbufnit după ce a aflat care e lovitura pe care ar putea să o primească FCSB de la UEFA: „Unii nu înţeleg”

20:20

FCSB – Oţelul LIVE TEXT (ora 22:00). Campioana caută prima victorie din acest sezon de Liga 1. Echipele de start

20:20

Florinel Coman, pentru prima dată titular la noua echipă! Debut cu ghinion pentru „Mbappe”

20:05

Rafael Nadal, în pericol să rateze Jocurile Olimpice! Spaniolul a anulat două antrenamente înainte de startul competiţiei

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și