Închide meniul
Video

AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 29 august, pe AS.ro

Publicat: 29 august 2024, 17:11

Reclamă

AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 29 august, pe AS.ro

Ianis Hagi, în tricoul naţionalei României / AS.ro

AntenaSport Update 29 august. Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi l-a sunat pe Marius Şumudică după ce a decis să respingă oferta Rapidului. Tot de pe AS.ro afli detalii despre împrumutul lui Olimpiu Moruţan la Pisa.

AntenaSport Update 29 august

1. Ianis l-a sunat pe Şumi

Ianis Hagi l-a sunat pe Marius Şumudică şi i-a explicat de ce a refuzat Rapidul. Fiul „Regelui” aşteaptă o ofertă din străinătate, dar e pregătit să lupte şi pentru un loc de titular la Rangers.

2. Revine Moruţan

Reclamă
Reclamă

Olimpiu Moruţan va reveni la Pisa, iar italienii au anunţat şi când va juca primele sale minute. Accidentat în primăvară, Moruţan va evolua din nou abia în decembrie.

3. Obiectivul lui Ronaldo

Pe as.ro, afli care este următorul mare obiectiv pe care l-a setat Cristiano Ronaldo. Cu câteva zile în urmă, starul de 39 de ani a ajuns la 899 de goluri marcate în carieră.

Reclamă

4. I-a dat maşină nouă

Ion Ţiriac s-a răzgândit şi i-a oferit Ionelei Cozmiuc o maşină nouă. Magnatul a fost impresionat de aurul câştigat de sportiva noastră la Mondiale. A schimbat maşina de 25.000 de euro cu cea pentru „aurul olimpic”, de peste 50.000 de euro.

5. Atac la Wolff

Christian Horner a trimis săgeţi către Toto Wolff după zvonurile legate de viitorul lui Max Verstappen. Declaraţiile lui Horner vin înainte de Marele Premiu al Italiei, ce se va desfăşura duminică, de la ora 16:00, live pe Antena 1 şi pe AntenaPLAY.

Reclamă

Este Dennis Man cel mai în formă internaţional român?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:15

Cele mai tari meciuri din noul sezon al UEFA Champions League. Dueluri şoc! Real Madrid – Dortmund, reeditarea ultimei finale

20:05

Tragerea la sorţi UEFA Champions League. Bayern, confruntări cu PSG şi Barcelona. Real Madrid – Dortmund! Programul complet

19:55

LIVE TEXTPafos – CFR Cluj 0-0. Echipa lui Dan Petrescu luptă pentru calificarea în Conference League

19:30

„Cum a fost să joci în Liga Campionilor?” Reacţia fabuloasă a lui Cristiano Ronaldo, la tragerea la sorţi: „Nu uitaţi asta”

19:03

U Cluj, eliminată din Cupa României! Echipa care e lider în Liga 1, învinsă de locul 17 din Liga 2!

18:52

A venit vestea pe care FCSB şi Dinamo abia o aşteptau! Ce se întâmplă cu Arena Naţională

1 FotoMarius Constantin s-a căsătorit cu „Perla Banatului”! Imagini de la cununia civilă 2 FotoIon Ţiriac a sunat-o pe o medaliată olimpică de la Paris şi i-a cerut maşina înapoi! Motivul deciziei miliardarului român 3 FotoGigi Becali, implicat într-un alt accident! Imagini cu incidentul rutier 4 FotoReacţia lui Gigi Becali, după ce şi-a făcut din nou praf bolidul de 500.000 de euro: „A intrat în mine”. Ce a zis despre accident 5 Unde se vede meciul FCSB – LASK Linz 6 „E aglomeraţie mare” Vestea pe care le-a dat-o Mihai Stoica fanilor FCSB-ului înainte de returul roş-albaştrilor cu LASK Linz
Citește și