Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 septembrie, pe AS.ro

Publicat: 3 septembrie 2024, 15:47

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 septembrie, pe AS.ro

Daniel Bîrligea, Gigi Becali şi Mihai Popescu / Profimedia

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 3 septembrie, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Bîrligea a fost prezentat oficial la FCSB. Fostul atacant de la CFR Cluj nu a fost singura achiziţie a zilei a lui Gigi Becali.

AntenaSport Update 3 septembrie

1. Becali, două transferuri

Gigi Becali a făcut două transferuri. FCSB i-a prezentat oficial pe Daniel Bârligea şi Mihai Popescu. Pentru vârful venit de la CFR, Becali a plătit două milioane de euro.

2. Mesajul lui Raţiu

Reclamă
Reclamă

Andrei Raţiu e pregătit să evoleuze sub comanda lui Mircea Lucescu, la echipa naţională. „E o onoare pentru mine”, a spus Raţiu, înainte de Kosovo – România, meci transmis pe Antena 1 şi AntenaPLAY, vineri, de la 21:45.

3. L-a criticat pe Şucu

Gigi Becali l-a criticat pe Dan Şucu. Toate reacţiile patronului de la FCSB pot fi văzute pe as.ro, de unde poţi afla şi ce a avut de spus Neluţu Varga după plecarea lui Bârligea la FCSB.

Reclamă

4. Hagi a cedat acţiuni

Gică Hagi a cedat 10% din acţiunile de la Farul Constanţa. Antrenorul echipei rămâne însă acţionarul majoritar al clubului. Rivaldo şi Ciprian Marica au şi ei câte 10% din acţiuni.

5. Se retrage Suarez

Luis Suarez se retrage din naţionala Uruguayului, după 143 de meciuri disputate şi 69 de goluri marcate pentru Uruguay. Suarez este golgheterul all-time al naţionalei Celeste.

Reclamă

Ce rezultat va înregistra România la meciul cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:17

Lovitura pregătită de Aston Martin, chiar înainte de Marele Premiu al Azerbaidjanului: „Cea mai importantă veste a anului!”

17:57

Cine va arbitra Kosovo – România, primul meci pentru Mircea Lucescu pe banca echipei naționale. Decizia luată de UEFA

17:32

Gigi Becali a anunţat o plecare de la FCSB! Cine se va despărţi de echipă, după transferurile lui Bîrligea şi Popescu

17:17

„Maturitate şi hotărâre!” Ianis Hagi, cerut la prima echipă a lui Rangers! Apelul făcut de o fostă legendă a clubului

17:13

VIDEOCum arăta Daniel Bîrligea, în urmă cu 10 ani! Imagini de senzație cu atacantul transferat de Gigi Becali la FCSB

17:00

VIDEOVictor Osimhen a ajuns la Istanbul pentru a semna cu Galatasaray și a declanșat nebunia! Cum a fost primit de fani, pe aeroport

1 FotoLarisa Iordache este însărcinată! Primul mesaj al fostei gimnaste, care aşteaptă un copil cu Cristian Chiriţă 2 Foto„E păcat!” I-a fost alături un deceniu lui Bernadette Szocs şi a spus totul după marea dezamăgire din viaţa vedetei 3 FotoFosta gimnastă Anda Ivan a făcut anunţul mult aşteptat! Reacţia lui Andrei Ivan a apărut imediat: „Vă iubesc!” 4 „O victorie incredibilă împotriva arbitrilor și a VAR” Răzvan Lucescu, scos din minți în Atromitos – PAOK 1-2: „Cum e posibil?” 5 FotoDueluri tari între tricolori la al doilea antrenament al naţionalei sub comanda lui Mircea Lucescu: „Fără menajamente” 6 U Cluj – Dinamo 1-0. Echipa lui Ioan Ovidiu Sabău s-a desprins de Universitatea Craiova în fruntea clasamentului din Liga 1
Citește și