Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie

Publicat: 30 septembrie 2024, 18:08

Reclamă

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie

Gigi Becali / Hepta

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali l-a avertizat pe Tavi Popescu. Patronul FCSB-ului a anunţat că va avea o discuţie cu jucătorul său. Becali va face deplasarea cu echipa la Salonic, pentru meciul din Europa League cu PAOK.

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 septembrie

1. Gigi Becali, avertisment pentru Tavi Popescu

Gigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu după victoria cu Sepsi! Patronul FCSB-ului i-a transmis un ultimatum tânărului jucător. Îl bagă în şedinţă înaintea meciului cu PAOK, din Europa League.

2. Bernie, învinsă la China Smash 2024

Reclamă
Reclamă

Bernadette Szocs nu a avut startul pe care şi-l dorea la China Smash 2024, competiţie transmisă în direct de AntenaPLAY. Românca a pierdut meciul cu Xiaona Shan! Ea a pierdut şi în proba de dublu.

3. Halep revine în forţă!

Pe as.ro, vezi şi ce cotă are Simona Halep pentru o victorie în faţa Arinei Rodionova, la Hong Kong. Simona revine în circuit după aproape 5 luni.

Reclamă

4. Simeone nu l-a iertat pe Courtois

„Cholo” Simeone a răbufnit după scandalul uriaş de la derby-ul Atletico – Real Madrid, întrerupt un sfert de oră din cauza ultraşilor. Provocaţi de Courtois, aceştia au aruncat cu obiecte spre el. „Cei care incită trebuie să fie pedepsiţi”, a cerut Simeone.

5. Griezmann s-a retras de la naţională

Antoine Griezmann şi-a anunţat retragerea din naţionala Franţei, cu care a câştigat Campionatul Mondial în 2018. „Este timpul să las loc noii generații”, a transmis Griezmann, autor a 44 de goluri în 137 de selecţii.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:15

Steaua – Csikszereda 0-0! Echipa lui Daniel Oprița a oprit seria de 7 victorii la rând a ciucanilor

19:53

LIVE VIDEOAl Wasl – Al Ahli şi Al Sadd – Esteghlal FC sunt ACUM în AntenaPLAY! Al Nassr – Al Rayyan se joacă la 21:00

19:51

Carlo Ancelotti, decizie surprinzătoare în privinţa lui Kylian Mbappe! Anunţul făcut de Real Madrid

19:49

Universitatea Craiova – Unirea Slobozia LIVE SCORE (21:00). Oltenii atacă podiumul Ligii 1! Echipele de start

19:44

Răzvan Burleanu, semnal de alarmă în privinţa lui Ianis Hagi: „Ne îngrijorează situaţia lui”! De ce are nevoie fiul lui Gică Hagi

19:15

Costin Amzăr a semnat cu Al Nasr Dubai! Dinamo a făcut anunțul oficial: „Mult succes!”

1 Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!” 2 FotoDavid Popovici își reia facultatea, după ce a avut primul an „înghețat”. Și-a decis viitorul: „Asta îmi doresc!” 3 FotoFiica lui Michael Schumacher s-a căsătorit la 27 de ani. Tatăl ei ar fi fost de faţă! Ce au fost obligaţi să facă invitaţii 4 David Popovici, gest uriaș pentru 11 copii cu dizabilități: „Provin și din sistem!”. Anunțul făcut de campionul olimpic 5 FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal 6 Cornel Dinu, acuzaţii teribile la adresa finului său: „Ţălnar e responsabil de moartea lui Cătălin Hîldan”
Citește și