Închide meniul
Video

AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 9 octombrie

Viviana Moraru Publicat: 9 octombrie 2024, 17:14

Reclamă

AntenaSport 9 octombrie

Ianis Hagi / Profimedia

AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 9 octombrie, de pe site-ul AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi ce au scris scoţienii despre viitorul lui Ianis Hagi. Internaţionalul român se pregăteşte să schimbe echipa, chiar după ce a revenit în lotul lui Rangers.

AntenaSport Update – 9 octombrie

1. Hagi Jr. pleacă de la Rangers

Ianis Hagi e gata să plece de la Rangers. Scoţienii au făcut anunţul, chiar după revenirea „Prinţului” la prima echipă: „Nu e o colaborare pe termen lung”, au spus aceştia.

2. Burleanu s-a întâlnit cu Laporta

Reclamă
Reclamă

Răzvan Burleanu a avut o întâlnire de „gradul zero” cu Joan Laporta, după ce Barcelona a inaugurat Barca Academy în Bucureşti: „Discuţiile s-au concentrat pe dezvoltarea fotbalului românesc”, notează Federaţia.

3. „Baciul” a ieşit la atac

Pe AS.ro vezi ce reacţie acidă a avut Gică Popescu, după ce el şi Gică Hagi nu au fost invitaţi la inaugurarea academiei Barcelonei din Bucureşti.

Reclamă

4. Neagu, apel către autorităţi

Cristina Neagu cere o nouă sală polivalentă în Bucureşti şi a făcut un apel la autorităţi: „Avem nevoie disperată”, a transmis cea mai bună handbalistă a lumii, pentru AntenaSport.

5. Klopp revine

Jurgen Klopp revine în fotbal, după despărţirea de Liverpool. Germanul a acceptat să fie directorul secţiei de fotbal de la Red Bull: „Sunt prea tânăr să am grijă de nepoţi”, a spus Klopp.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:03

Dorotea, fiica lui Alessandro Del Piero, a semnat cu Juventus. Moment emoţionant pentru legenda torinezilor

18:43

Joselu încă se gândeşte la Real Madrid! Colegul lui Florinel Coman, discurs sincer: „Îmi e dor să mă simt ca acasă”

18:30

Istvan Kovacs, delegat la Croația – Scoția, din Nations League! UEFA are încredere în arbitrul român

18:20

Cum îl poate da afară Dan Şucu pe Marius Şumudică de la Rapid. Clauzele din contractul antrenorului

17:50

Sascha Stegemann va arbitra meciul Cipru – România! Germanul a condus şi meciul PAOK Salonic – FCSB

17:30

Felipe Massa, dat pe spate de noul star din Formula 1: „Chiar e impresionant ce face”. Paralela brazilianului cu Lionel Messi

1 FotoFlorinel Coman şi Ioana Timofeciuc se cunună religios! Soţia vedetei de la Al Gharafa a anunţat când va avea loc evenimentul 2 Jucătorul dorit de Gigi Becali, exclus din lotul lui FCU Craiova! Adrian Mititelu, decizie fermă 3 Probleme pentru Alexandru Mitriţă la echipa naţională! Motivul pentru care a părăsit antrenamentul mai devreme 4 FotoFlorin Bratu, apariţie rară alături de soţia lui! Cât de frumoasă e Andreea, femeia cu care e căsătorit de mai bine de 20 de ani 5 Motivele pentru care Daniel Bîrligea nu a fost convocat la echipa naţională: „Mircea Lucescu a înţeles care e prioritatea!” 6 „Dacă era altul, era dat afară deja!” Reacţia grecilor, după ce Răzvan Lucescu l-a „ameninţat” pe Savvidis cu plecarea de la PAOK
Citește și