Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 15 mai 2023

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2023, 16:37 / Actualizat: 18 mai 2023, 20:29

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 15 mai 2023

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a oferit noi declaraţii, după derby-ul câştigat de FCSB, cu CFR Cluj. Patronul roş-albaştrilor a dezvăluit ce transferuri vrea să facă, în cazul în care echipa sa va deveni campioană.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 15 mai 2023

1. DUPĂ TITLU, POTOP DE TRANSFERURI

Gigi Becali „sparge banca” pentru transferuri dacă FCSB va câştiga titlul. „Iau 3-4 jucători”, a anunţat Becali, după ce echipa lui a învins pe CFR Cluj şi s-a apropiat la un punct de Farul lui Hagi.

2. FUGĂRIŢI DE ULTRAŞI

Reclamă

Barcelona a câştigat titlul după o pauză de 4 ani. Echipa lui Xavi nu s-a putut bucura pe terenul rivalilor de la Espanyol. Ultraşii au pătruns pe teren, iar Lewandowski şi colegii săi au fugit la vestiare.

3. FACE ECHIPĂ CU MBAPPE

Tot pe AS. ro afli că Ionuţ Radu a fost inclus de L’Equipe în echipa ideală a etapei din Ligue 1. Mbbape şi Alexis Sanchez sunt starurile care au prins un loc lângă portarul român.

Reclamă 4 / 0/3

4. SORESCU, „CUCERIT” DE FANI

Deian Sorescu a fost impresionat de cei peste 40 de mii de fani prezenţi la derby-ul cu CFR Cluj. „E cea mai iubită echipă din România”, a spus fostul căpitan de la Dinamo.

5. REZERVĂ LA CITY – REAL MADRID

Istvan Kovacs a fost desemnat arbitru de rezervă la returul de foc din semifinala Ligii Campionilor, dintre Manchester City şi Real Madrid. Anul trecut, românul a fost cel care a arbitrat duelul dintre cele două super-puteri de pe Ettihad.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:24 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său Vezi toate știrile
Citește și