Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 15 martie

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 martie 2023, 16:38

Reclamă

Cele mai tari știri ale zilei, la AntenaSport Update

Cele mai tari știri ale zilei, la AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 15 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorana Cîrstea s-a calificat fără emoţii în optimile de finală ale turneului WTA 1.000 de la Indian Wells 2023, după ce a învins-o pe americanca Bernarda Pera, cu scorul de 6-3, 6-1. Pentru „Sori”, aceasta a fost prima victorie în fața unei jucătoare de top 5 WTA după 1988 de zile. În 2017, ea o învingea la Beijing pe Karolina Pliskova, cu 6-1, 7-5. A fost și primul succes în fața sportivei din Franța, deținătoarea trofeului de la Turneul Campioanelor 2022.

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update 15 martie

1. Sorana, duel cu Iga Swiatek

Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de la Indian Wells. E cea mai bună performanță a lui Sori în California. Urmează duelul stelar cu Iga Swiatek, cea mai bună jucătoare a lumii.

2. Serie B, în AntenaPLAY

Reclamă
Reclamă 4

Serie B revine pe AntenaPLAY în acest weekend. Palermo – Modena e vineri, de la 21:30. Sâmbătă, de la ora 15:00, îl vezi la lucru pe Dennis Man, în Como – Parma, exclusiv pe AntenaPLAY.

3. A ratat recordul

Haaland a ratat șansa de a marca 6 goluri într-un meci, cu Leipzig. ”Am vrut să marchez două hat-trick-uri, dar ce să fac”, i-a spus norvegianul lui Pep Guardiola. Ibericul l-a scos de pe teren în minutul 63.

Reclamă

4. Ratarea lui Compagno

Tot de pe AS.ro, afli că Răchită a avut o reacţie dură după ce Andrea Compagno a ratat convocarea în naţionala Italiei. ”Dacă îl chema, îmi puneam doliu”, a declarat fostul căpitan al Stelei.

5. A revenit Vintilă

Bogdan Vintilă a revenit în Liga 1. Este noul antrenor al lui FC Argeș. Vintilă e din nou în Trivale după 16 ani și i-a luat locul lui Marius Croitoru.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:26

Florin Niţă a ratat transferul. Dezvăluirile după Europeanul senzaţional făcut de portarul României

11:10

VIDEONikola Tsolov a câștigat cursa de sprint din Marele Premiu de Formula 3 al Austriei! Marea cursă, duminică (9:30, AntenaPLAY)

10:53

Brazilia face show la Copa America. Dublă pentru Vinicius Jr

10:50

Tricolorul care schimbă echipa după EURO 2024! Viitorul i-a fost decis înainte de România – Olanda

10:18

Elveția – Italia LIVE TEXT (19:00). Primul meci din „optimile” EURO 2024. Echipele probabile

9:41

Andrei Rațiu, lăudat în Marca înainte de România – Olanda: „Îi calcă pe urme lui Cosmin Contra”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și