Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 17 martie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 martie 2023, 16:51

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update

Captură AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 17 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, poţi afla cum arată sferturile de finală din Champions League şi Europa League, dar şi ce decizie a luat Galatasaray, în legătură cu Olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău.

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update

1. City – Bayern, în sferturi

Manchester City – Bayern Munchen şi Real – Chelsea sunt cele mai tari meciuri din sferturile Ligii Campionilor. Specialiştii o anunţă pe Napoli favorită la câştigarea trofeului, după ce italienii şi-au aflat posibilul traseu.

2. United – Sevilla, în sferturi

Reclamă

Manchester United – Sevilla e cel mai important duel din sferturile Europa League. Juventus o va întâlni pe Sporting, în drumul spre trofeu, iar Roma lui Mourinho va da piept cu Feyenoord.

3. Cicâldău şi Moruţan, OUT

Cicâldău şi Moruţan au fost puşi pe lista de transferuri a lui Galatasaray. Jucătorul care evoluează exclusiv pe AntenaPLAY poate rămâne la Pisa, dacă italienii achită 5.5 milioane de euro, la finalul sezonului.

Reclamă 4 / 0/3

4. Ronaldo, convocat

Tot de pe AS.ro, afli că Ronaldo va fi convocat de Roberto Martinez pentru primele meciuri ale Portugaliei, din preliminariile pentru EURO 2024.

5. Reacţia lui Mititelu

Adrian Mititelu a reacţionat după ce echipa lui a ratat ruşinos play-off-ul din Liga 1. „O seară neagră, de neînchipuit! De nerecunoscut echipa noastră”, a scris patronul, pe reţelele de socializare.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și