Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 19 ianuarie 2023

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2023, 17:51 / Actualizat: 23 iulie 2023, 17:52

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei de 19 ianuarie

Camelia Bălţoi îţi prezintă ştirile zilei / Antena Sport

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 19 ianuarie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali ratează principala ţintă de pe piaţa transferurilor. Adrian Mititelu nici nu vrea să audă de o ofertă de la FCSB pentru Juan Bauza. Trebuie să se mulţumească doar cu Deian Sorescu, pe care l-a împrumutat de la Rakow.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 19 ianuarie 2023

1. Adrian Mititelu i-a spulberat lui Gigi Becali visul de a-l transfera pe Juan Bauza la FCSB: „Exclus! Nu pleacă în România pe nicio sumă!”. Patronul oltenilor îl vinde doar în afara ţării, pentru cel puţin 4 milioane de euro.

2. Camelia Potec a anunţat, la AS.ro LIVE, că România l-ar putea pierde pe David Popovici după Jocurile Olimpice din 2024. Americanii insistă pentru „Regele Nataţiei”.

3. Tot pe www.as.ro afli şi ce sacrificii a făcut Deian Sorescu pentru a semna cu FCSB. Fostul căpitan al lui Dinamo a renunţat la o sumă importantă de bani.

Reclamă
Reclamă 4

4. Irina Begu a fost eliminată în turul doi la Australian Open, iar România a rămas astfel fără reprezentante pe tabloul de simplu. Begu a venit cu ochii în lacrimi la interviul de după meci.

5. Acuzat de agresiune sexuală, Dani Alves riscă să fie arestat la finalul acestei săptămâni. Anunţul a fost făcut de jurnaliştii spanioli. Fostul fundaş al Barcelonei este în mijlocul unui scandal monstru.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:37

VIDEOVerstappen, cel mai rapid în ultimul antrenament din Marele Premiu al Belgiei! Calificările, pe Antena 3 CNN și AntenaPLAY, 16:45

14:27

Ancuţa Bodnar şi Simona Radiş s-au calificat în semifinale la dublu vâsle feminin, la Jocurile Olimpice 2024

14:16

„Nu trebuie deranjat, vrem o medalie!” Camelia Potec, ultimele detalii înainte ca David Popovici să debuteze la Jocurile Olimpice

14:03

Sepsi – Dinamo, LIVE TEXT, 22:00! „Câinii”, fără victorie la Sfântu Gheorghe de cinci ani! Echipele probabile

13:40

LIVE SCOREIrina Begu – Iga Swiatek şi Ana Bogdan – Jasmine Paolini, ACUM. Meciuri de foc la Jocurile Olimpice 2024

13:10

Marian Florian Enache şi Andrei Sebastian Cornea, în semifinalele probei de dublu vâsle masculin, la Jocurile Olimpice 2024

1 FotoCele mai frumoase sportive de la Jocurile Olimpice 2024! Întorc toate privirile la competiția din Paris 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 FotoNadia Comăneci, reacție de trei cuvinte după participarea surpriză la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 4 VIDEODino Beganovic a câștigat cursa de sprint din etapa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și