Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei de 27 martie 2023

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 27 martie 2023, 16:51 / Actualizat: 21 aprilie 2023, 23:29

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update

Captură AntenaSport

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri ale zilei de 27 martie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a susţinut conferinţa de presă premergătoare partidei dintre România şi Belarus. Selecţionerul a vorbit despre situaţia jucătorilor neconvocaţi, printre care se regăseşte şi Andrei Ivan. De asemenea, Iordănescu Jr. a expus motivul pentru care l-a schimbat pe Răzvan Marin, în timpul meciului cu Andorra.

Camelia Bălţoi îți prezintă AntenaSport Update 27 martie 2023

1. Edi Iordănescu, mesaj pentru Andrei Ivan

Edi Iordănescu a avut un mesaj pentru Andrei Ivan, după ce nu l-a convocat la naţională. „Nu-mi permit luxul să alint nişte jucători”, a spus selecţionerul, într-o conferinţă de presă.

2. L-au enervat pe Răzvan Marin

Reclamă

Răzvan Marin s-a enervat pe reporteri la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Belarus. Întrebat dacă are încredere în deciziile lui Edi Iordănescu, după ce a fost schimbat în meciul cu Andorra, acesta a răbufnit: „Vorbiţi prostii şi nu sunt de acord cu asta”, a spus Marin.

3. Sorana Cîrstea, salt fulminant

Sorana Cîrstea a urcat 16 locuri în clasamentul WTA, după ce a ajuns în optimile de la Miami. E acum pe 58 şi va ajunge chiar şi înaintea Simonei Halep, dacă va câştiga turneul.

Reclamă 4 / 0/3

4. Reacţia lui Cristiano

Cristiano Ronaldo a mai marcat două goluri şi sub privirile lui Radu Petrescu, în Luxemburg – Portugalia 0-6. „Două meciuri, două victorii! Obiectiv îndeplinit”, e mesajul starului de la Al-Nassr.

5. Radu Drăguşin, comparat cu Virgil Van Dijk

Radu Drăguşin a fost lăudat de Mihai Stoica, care l-a comparat cu starul din apărarea lui Liverpool, Van Dijk. „Are fizicul olandezului, fără nicio exagerare”, a spus Meme.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur a fost invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român Vezi toate știrile
Citește și