Închide meniul
Video

Camelia Bălțoi îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri ale zilei de 3 martie

Reclamă

Publicat: 3 martie 2023, 17:29 / Actualizat: 10 martie 2023, 14:57

Camelia Bălţoi îţi prezintă cele mai tari stiri ale zilei, la AntenaSport Update

Captură AntenaSport

Camelia Bălțoi îți prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri ale zilei de 3 martie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salutare! Acestea sunt cele mai tari știri ale zilei, la Antena Sport Update.

Camelia Bălțoi îți prezintă AntenaSport Update – 3 martie

1. Gigi Becali a rămas fără antrenor cu licenţă PRO după ce Leo Strizu a demisionat de la FCSB. Patronul roş-albaştrilor are două variante de înlocuire: Corneliu Ionescu, fost secund al lui Strizu la echipa a doua, sau Dacian Nastai, antrenorul Unirii Constanţa.

2. Pe as.ro vezi şi lotul preliminar convocat de Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra şi Belarus. Sunt surprize importante pregătite de selecţioner în startul campaniei de calificare la EURO 2024.

3. Meciurile românilor din Serie B sunt exclusiv în AntenaPlay. Sâmbătă, Moruţan, Marius Marin şi Rus au duel cu Nedelcearu în Pisa – Palermo. Meci tare are Dennis Man. Parma îşi încearcă forţele cu Reginna.

Reclamă

4. Barcelona a învins-o cu 1 la 0 pe Real Madrid, în El Clasico. Chiar şi aşa, Xavi o vede favorită la calificare pe marea rivală. „Nu meritau să câştige”, a răbufnit Ancelotti la finalul meciului în care madrilenii nu au avut niciun şut pe spaţiul porţii.

5. Nebunie la echipa de handbal a Rapidului, după ce antrenorul Carlos Viver a fost demis. Kim Rasmussen este aşteptat să semneze cu campioana României.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și