Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 septembrie 2023

Publicat: 1 septembrie 2023, 16:18 / Actualizat: 13 decembrie 2023, 18:10

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 septembrie

Captură AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 1 septembrie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe site-ul nostru afli cum va arăta apărarea României la dubla naţionalei cu Israel şi Kosovo.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 1 septembrie 2023

1. România nu are nicio echipă în grupele cupelor europene, după ce Farul şi Sepsi au fost eliminate în playoff-ul Conference League. De 5 ani nu s-a mai întâmplat o asemenea ruşine pentru fotbalul românesc.

2. Mircea Rednic a rupt tăcerea după infarctul suferit în timpul meciului cu FCSB. „Dacă mai întârziam un pic, cred că nu mai apucam acum să mulțumesc nimănui. Doctorița de acolo a făcut ochii mari”, a spus antrenorul celor de la UTA.

3. Tot pe site-ul AS.ro afli cum va arăta apărarea naţionalei României pentru dubla cu Israel şi Kosovo, în absenţa căpitanului Chiricheş. România – Kosovo va fi pe 12 septembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

4. Veşti bune pentru FCSB înaintea meciului cu Universitatea Craiova. Adrian Şut şi Alexandru Băluţă şi-au revenit şi pot juca în derby-ul care se va disputa în Ghencea.

5. Simona Halep a mai primit o lovitură în scandalul de dopaj. Nu va primi un verdict în viitorul apropiat. „Decizia va fi amânată și mai mult. Este teribil de dezamăgitor”, a fost mesajul transmis de Halep.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și