Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 iunie 2023

Viviana Moraru Publicat: 19 iunie 2023, 16:27 / Actualizat: 8 iulie 2023, 21:03

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update

Captură AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 19 iunie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro afli că Alexandru Băluţă a fost prezentat oficial la FCSB. Mijlocaşul a susţinut prima conferinţă de presă, din postura de jucător al roş-albaştrilor.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 19 iunie 2023

1. Băluţă, oficial la FCSB

1. Alexandru Băluţă a fost prezentat oficial la FCSB! „Am ales ce e mai bine pentru mine”, a spus mijlocaşul, care a fost dorit şi de Universitatea Craiova.

2. Modric şi-a decis viitorul

Reclamă

2. Luka Modric şi-a decis viitorul, după ce a pierdut finala Nations League în faţa Spaniei. „Decizia e luată, dar nu vreau să spun nimic azi”, a declarat mijlocaşul croat, după finala care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

3. Reghe, dorit în Liga 1

3. Tot de pe AS.ro afli că Laurenţiu Reghecampf poate reveni în Liga 1. „Reghe” este dorit de Universitatea Craiova şi de FCSB. Tehnicianul este dispus să antreneze din nou în Liga 1 pentru un salariu lunar de cel putin 20.000 de euro.

Reclamă 4 / 0/3

4. Becali mai vrea un fundaş central

4. Gigi Becali a pus ochii pe un alt fundaş central. Patronul de la FCSB se luptă cu CFR Cluj pentru semnătura lui Nikola Serafimov, un internaţional macedonean.

5. Halep, în cădere liberă

5. Simona Halep a căzut pe locul 40 WTA, după o coborâre de patru locuri. Fostul lider mondial este în aşteparea procesului de dopaj, care ar urma să aibă loc luna aceasta.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
Vezi toate știrile
Citește și