Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 decembrie 2022

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 decembrie 2022, 16:55 / Actualizat: 23 aprilie 2023, 21:24

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 21 decembrie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro, găseşti toate imaginile de la parada Argentinei de la Buenos Aires, dar şi ultimele decizii luate de Gigi Becali la FCSB.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 21 decembrie 2022

1. Gigi Becali, mesaj pentru Rădoi

Gigi Becali nici nu vrea să audă de o revenire a lui Mirel Rădoi la FCSB. „Cu mine nu are cum să lucreze, că ne certăm”, a fost mesajul patronului roş-albaştrilor.

2. Messi rămâne la PSG

Reclamă

Lionel Messi va prelungi contractul cu PSG până în vara lui 2024. Conducătorii lui PSG îi pregătesc lui Messi o nouă ofertă fabuloasă, care va fi greu de refuzat.

3. Ștefan Radu, one-man show

Tot pe AS.ro, vezi cum Ştefan Radu a făcut show la petrecerea de Crăciun a lui Lazio. Românul a cântat şi a dat tonul la distracţie. Fundaşul e la ultimul sezon la Lazio.

Reclamă 4 / 0/3

4. Martinez uimeşte în continuare

Emiliano Martinez l-a umilit pe Kylian Mbappe, în timpul fiestei de la Buenos Aires. Martinez a ținut în brațe o păpușă bebeluș, pe care a lipit fața lui Mbappe.

5. Discurs de mare campion

Kylian Mbappe a ţinut un discurs de mare campion la pauza finalei cu Argentina. „Este meciul vieții noastre. Nu putem juca mai prost decât am făcut-o”, au fost cuvintele starului. Cupa mondială a ajuns însă tot la Lionel Messi.

Recomandări
  • Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update
  • Cele mai tari ştiri ale zilei de 21 decembrie

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:12 „Avem nevoie de un buget mult mai mare pentru Europa!” Oțelul e în finala Cupei, dar Dorinel Munteanu a tras un semnal de alarmă 22:51 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Repriză de coșmar pentru Răzvan Lucescu! Belgienii fac spectacol pe Toumba. Dueluri „de foc” în Europa 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 21:25 „Cu Gigi Becali sau cu Adrian Mititelu e mai greu de lucrat?” Nicolae Dică a răspuns fără să stea pe gânduri 20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (vineri, ora 10:30) 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” Vezi toate știrile
Citește și