Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 decembrie 2022

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 decembrie 2022, 17:08 / Actualizat: 23 aprilie 2023, 21:11

Captură Antena Sport

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 22 decembrie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Salutare! Acestea sunt cele mai tari ştiri ale zilei, la Antena Sport Update

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update – 22 decembrie 2022

1. Laurenţiu Reghecampf e tot mai aproape de a reveni la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru trebuie să achite 150.000 de euro în conturile azerilor de la Neftchi, pentru a-l aduce pe „Reghe” în Bănie.

2. România riscă să piardă un super-jucător! După Daniel Boloca, italienii îl vor şi pe Andrei Coubiş. Edi Iordănescu a confirmat că sunt probleme cu căpitanul lui Milan Primavera.

3. Cristiano Ronaldo s-a înţeles cu Al Nassr şi e gata să semneze un contract uriaş. Va încasa o avere până în 2030. Toate detaliile sunt pe AS.ro.

Reclamă

4. Tot pe site-ul nostru afli şi care a fost cerinţa surprinzătoare pe care le-a adresat-o Lionel Messi şefilor de la PSG. Starul Argentinei a dorit să prezinte trofeul Cupei Mondiale chiar în faţa ultraşilor francezi.

5. Boris Becker a făcut dezvăluiri incredibile după ce a fost eliberat din închisoare. A declarat că Ion Ţiriac risca să fie răpit dacă venea să îl viziteze. Poliţiştii au refuzat trei cereri ale miliardarului român.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Octavian Popescu în primul minut! Băluţă a lovit bara 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă Vezi toate știrile
Citește și