Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 25 septembrie

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 25 septembrie 2023, 16:05

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update!

Captură AntenaSport

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 25 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

E săptămâna fotbalului în AntenaPLAY. În fiecare zi, vezi super-meciuri din Serie B, Cupa Ligii Portugaliei sau Liga Portugal.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update – 25 septembrie

1. AI FOTBAL ÎN FIECARE ZI ÎN ANTENAPLAY

Ai fotbal în fiecare zi în această săptămână pe AntenaPLAY. Meciurile din Serie B, Liga Portugal şi Cupa Ligii Portugaliei anunţă o ploaie de goluri. Meciul săptămânii în Europa, Benfica – Porto, va fi vineri, de la 22:15 pe AntenaPLAY.

2. IANCU A FOST OPERAT

Reclamă

Dragoş Iancu a fost operat după accidentarea groaznică din meciul cu Petrolul. Hermannstadt a anunţat că îi va prelungi contractul şi că îi va mări salariul. „Va putea juca din nou fotbal”, a spus Dani Coman.

3. GIGI, MESAJ PENTRU ELIAS

Tot pe AS.ro vezi ce mesaj a avut Gigi Becali pentru Elias Charalambous. Cipriotul s-a enervat în momentul în care a fost întrebat cine e antrenorul principal de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

4. DENNIS MAN E ÎN TOP

Dennis Man face parte din cea mai scumpă echipă din Serie B. Jucătorul Parmei a rămas singurul român prezent în Dream-Team-ul competiţiei transmise exclusiv în AntenaPLAY.

5. BECALI O APĂRĂ PE HALEP

Gigi Becali a avut un discurs vehement în cazul de dopaj al Simonei Halep. Patronul de la FCSB a spus că marea greşeală a româncei a fost că a avut încredere în staff. „Ce vină are ea?! I-au dat ăia„, a spus Becali.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 23:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și