Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie

Dan Roșu Publicat: 27 septembrie 2023, 16:44

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 septembrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe as.ro, poţi afla că Bucureştiul va organiza un turneu de tenis ATP, începând cu 2024, dar şi că Laurenţiu Reghecampf a avut parte de un debut de coşmar la Al-Tai.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update

1. Simona, la 32 de ani

Simona Halep a împlinit 32 de ani, dar nu trece prin cea mai bună perioadă a vieţii. O altă campioană, Ana Maria Brânză, a avut un mesaj special pentru ea: „O să vină şi seninul”, i-a transmis campioana olimpică.

2. Turneu în Bucureşti

Reclamă

Bucureştiul va organiza un turneu ATP 250 în 2024, după o pauză de 8 ani. Competiţia va fi organizată de fundaţia Ţiriac şi va avea premii totale de 600.000 de euro.

3. Reghe, start fals

Tot de pe AS.ro, afli că Laurenţiu Reghecampf a avut un debut cu stângul în Arabia Saudită. A pierdut primul meci cu Al-Tai şi a fost eliminat din Cupa Regelui.

Reclamă 4 / 0/3

4. Vin banii pe Moruţan

FCSB poate câştiga la FIFA litigiul cu Galatasaray, în cazul lui Olimpiu Moruţan. Gruparea roş-albastră îşi va căuta dreptatea, după ce turcii au refuzat să achite bonusul de un milion de euro.

5. Discurs fără precedent

Numele lui Gică Hagi a fost implicat într-un discurs fără precedent, prin care Marcel Puşcaş a atacat FRF şi LPF. „Sunt curios dacă Gică Hagi a terminat şcoala de antrenori”, e întrebarea pusă de fostul fotbalist.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” Vezi toate știrile
Citește și