Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 iulie 2023

Valentin Pîrcălabu Publicat: 3 iulie 2023, 16:46 / Actualizat: 17 iulie 2023, 19:14

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update - 3 iulie

Captură AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 3 iulie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi toate detaliile despre victoria fantastică a Anei Bogdan, din primul tur al turneului de la Wimbledon 2023, dar şi imagini de senzaţie din cantonamentul celor de la FCSB din Olanda.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 3 iulie 2023

1. Ana Bogdan, start perfect la Wimbledon

Victorie românească în prima zi de la Wimbledon! Ana Bogdan a învins-o în două seturi pe rusoaica Liudmila Samsonova.

2. Lucescu, atac la selecţioner!

Reclamă

Mircea Lucescu a lansat un atac fără precedent la adresa lui Edi Iordănescu. „Ducem lipsă de antrenori de nivelul pretențiilor suporterilor”, a fost semnalul de alarmă tras de Lucescu.

3. Pedalează spre titlu

Tot pe as.ro vezi imagini spectaculoase din cantonamentul FCSB-ului din Olanda. Jucătorii lui Charalambous şi Pintilii au venit la antrenament pe biciclete.

Reclamă 4 / 0/3

4. Emoţii pentru Gică Hagi

UEFA a schimbat stadionul care se va disputa meciul Sheriff – Farul, din primul tur preliminar al Champions League. Partida cu o miză uriaşă se va disputa la Tiraspol, pe 18 iulie.

5. O nouă lovitură pentru Halep

Simona Halep a căzut din nou în clasamentul WTA. În aşteptarea sentinţei din procesul de dopaj, românca a ajuns pe locul 54!

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:10 Corvinul Hunedoara a câştigat Cupa României! Victorie istorică pentru echipa lui Florin Maxim, după lovituri de la 11 metri! 22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:10 AS.ro LIVE | Andrei Mihail şi Răzvan Voinea sunt invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie Vezi toate știrile
Citește și