Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 31 ianuarie 2024

Valentin Pîrcălabu Publicat: 31 ianuarie 2024, 17:13 / Actualizat: 1 februarie 2024, 21:12

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update - 31 ianuarie

Camelia Bălţoi îţi prezintă ştirile sportive ale zilei / AS.ro

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 31 ianuarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe AS.ro afli pe ce mesaj a avut Gigi Becali pentru Luis Phelipe şi Baba Alhassan şi vezi cele mai tari goluri de la Cupa Africii pe Naţiuni şi Cupa Asiei, competiţii ce sunt EXCLUSIV în AntenaPLAY.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update – 31 ianuarie 2024

1. GIGI BECALI PUNE PRESIUNE

Gigi Becali a pus deja presiune pe Luis Phelipe şi Baba Alhassan şi aşteaptă goluri de la noile achiziţii. ” Pe mine nu mă păcăleşti”, a spus patronul de la FCSB, care i-a transmis un ultimatum şi lui David Miculescu.

2. PASCUAL, OUT DE LA NAŢIONALĂ

Reclamă

Este oficial. Xavi Pascual nu mai este selecţionerul naţionalei României de handbal masculin. „Sunt obosit”, a spus antrenorul spaniol. George Buricea îi va lua locul.

3. CHIVU RĂMÂNE ÎN STRĂINĂTATE

Tot pe AS.ro afli motivul pentru care Cristi Chivu nu va antrena în România. Un fost coleg de la naţională l-a dat de gol.

Reclamă 4 / 0/3

4. CUPA AFRICII PE NAŢIUNI, EXCLUSIV ÎN ANTENAPLAY

S-au stabilit sferturile de finală de la Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie ce este EXCLUSIV în AntenaPLAY. Una din marile favorite, Maroc, a fost eliminată de Africa de Sud, iar fanii naţionalei lui Hakimi au plâns în hohote.

5. MANCINI, OUT DE LA CUPA ASIEI

Arabia Saudită a fost eliminată la loviturile de departajare de Coreea de Sud. Plătit cu 25 de milioane de euro pe an, Mancini a plecat de pe teren înainte ca sud-coreenii să execute penalty-ul care a decis meciul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și