Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 6 decembrie 2022

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 decembrie 2022, 17:14 / Actualizat: 24 aprilie 2023, 20:13

Camelia Bălţoi a prezentat cele mai importante ştiri ale zilei

Camelia Bălţoi, la AntenaSport Update / Antena Sport

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 6 decembrie 2022

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a anunţat că a bătut palma cu Iftime pentru primul transfer al iernii de la FCSB, iar Eto’o a făcut scandal în Qatar.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 6 decembrie 2022

1. Gigi Becali a anunţat transferul lui Kevin Boli la FCSB. „Da, m-am înțeles cu Iftime, probabil că Boli va veni la noi. Eu îl vreau pe băiat” – a fost anunţul făcut de Becali.

2. Scene şocante în Qatar. Samuel Eto’o a lovit cu piciorul în plină figură un youtuber aflat în afara stadionului. Cei doi au avut un schimb de replici înainte ca legenda Barcelonei să îşi iasă din minţi.

3. Tot pe AS.ro vedeţi reacţia virală a fratelui lui Vinicius Junior, după golul marcat de starul Braziliei în meciul cu Coreea de Sud. Acesta a început să plângă şi s-a bucurat ca un copil. Brazilia s-a impus cu 4-1.

Reclamă

4. Gigi Becali i-a transmis un mesaj ferm lui Florinel Coman, după ce acesta a spus că vrea să joace mai mult. ”Ce suntem? Societate de binefacere să joace mai mult?”, a spus Becali, care i-a transmis fotbalistului să se antreneze mai mult.

5. Richarlison a fost copleşit de emoţii la întâlnirea cu idolul său, brazilianul Ronaldo. După ce l-a învăţat „Dansul Porumbeilor”, cu care sărbătoreşte fiecare gol, Richarlison i-a atins cu mâna pe ambele picioare, pentru a-i lua din talentul uriaș.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:20 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:40 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și