Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 iulie 2023

Publicat: 7 iulie 2023, 17:16 / Actualizat: 17 iulie 2023, 18:54

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 iulie 2023

Captură AntenaSport

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 7 iulie 2023.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe as.ro, găsești detaliile plecării lui Adrian Mutu de la Rapid, dar și informaţii despre transferul carierei prins de Daniel Boloca.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 7 iulie 2023

1. Mutu pleacă de la Rapid

Adrian Mutu pleacă de la Rapid. „Briliantul” a bătut palma cu fosta echipă a lui Reghecampf, Neftchi Baku, pentru un salariu de 650.000 de euro. „Trebuie să plătească clauza de reziliere ca să plece”, i-a transmis Victor Angelescu.

2. Revolta ultraşilor

Reclamă

Ultraşii de la CSA Steaua nu vor ca derby-ul dintre FCSB şi Dinamo să se dispute în Ghencea şi au împânzit Bucureştiul cu mesaje împotriva lui Gigi Becali. „Doar Steaua în Ghencea”, au scris cei din Peluza Sud.

3. Lista rapidiştilor

Tot pe AS.ro afli care este lista de înlocuitori pentru Adrian Mutu. Cristi Chivu este marea surpriză pregătită de Dan Şucu şi Victor Angelescu.

Reclamă 4 / 0/3

4. Arda Guler, prezentat de Real

Arda Guler, noua senzaţie a fotbalului din Turcia, a susţinut prima conferinţă la Real Madrid. „Vreau să fiu o legendă aici”, a spus jucătorul de 18 ani.

5. Boloca, transferul carierei

Daniel Boloca a prins transferul carierei. Italienii au anunţat că Sassuolo va plăti 6 milioane de euro celor de la Frosinone pentru mijlocaşul român.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 BREAKING NEWSLiviu Bocciu va fi eliberat din închisoare! Anunțul momentului pentru fanii Rapidului 21:20 Leeds – Norwich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Luptă pentru calificarea în finala play-off-ului de promovare în Premier League 21:19 VideoReportaj special de la Imola! Omagiu pentru Ayrton Senna, din locul în care legenda Formulei 1 şi-a pierdut viaţa. EXCLUSIV 21:17 LIVE VIDEOCanada – Norvegia se joacă ACUM în AntenaPLAY! Kazahstan – Suedia 1-3. Spectacol total la Campionatul Mondial de hochei 21:06 „Mă apăr singur!” Replica lui Florin Talpan, după ce Ilie Năstase a acuzat că îl va da în judecată 20:48 Andrea Compagno a văzut lista atacanților doriți de Gigi Becali și a reacționat imediat. A spus cine l-ar putea înlocui la FCSB 20:15 Iga Swiatek, prima finalistă a turneului WTA de la Roma! Poate avea parte de un duel fabulos în ultimul act 19:52 Luis Enrique anunță o revoluție la PSG după plecarea lui Kylian Mbappe! Campanie uriașă de achiziții la campioana din Franța 19:05 Cel mai bun jucător de la Corvinul a semnat cu o echipă din play-off-ul Ligii 1! Pierdere înainte de preliminariile Europa League 18:48 Gabriela Ruse s-a calificat în sferturi la Trophee Clarins! A învins-o pe Kristina Mladenovic în 2 seturi Vezi toate știrile
Citește și