Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 noiembrie 2023

Bogdan Stănescu Publicat: 7 noiembrie 2023, 16:34 / Actualizat: 15 decembrie 2023, 16:36

Reclamă

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 7 noiembrie

Captură AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 7 noiembrie 2023 de pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Acolo unde poţi afla de ce l-a contrazis Adrian Mititelu Jr pe Gigi Becali şi de ce a depus Rapid plângere penală împotriva fanilor FCSB-ului.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri ale zilei de 7 noiembrie 2023

1. Plângere penală pentru fanii FCSB

Rapid a făcut plângere penală după incidentele de la derby-ul cu FCSB. Giuleştenii cer să fie traşi la răspundere fanii care au afişat mesaje cu tentă rasistă. „Clubul nostru e consternat”, a anunţat Rapid.

2. Gigi Becali, contrazis de Mititelu Jr

Reclamă

Adiţă Mititelu Jr îl contrazice pe Gigi Becali în privinţa lui Bahassa. Becali susţinea că îl poate transfera gratis pe jucătorul lui FCU Craiova. „Nu e posibil acest lucru”, a spus Mititelu Jr.

3. Cât costă biletele la Israel – România

Tot de pe AS.ro afli cât costă biletele la meciul Israel – România. FRF pune în vânzare miercuri biletele la partida din Ungaria. Jocul e crucial pentru calificarea la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

4. Zidane revine în fotbal

Zinedine Zidane e gata de revenirea în fotbal. „Zizou” ar urma să o preia pe Marseille, echipă antrenată acum de Gennaro Gattuso. Zidane a cucerit 3 Ligi de Campioni ca antrenor cu Real Madrid.

5. Tecău, mesaj pentru Halep

Horia Tecău a transmis un mesaj superb pentru Simona Halep. „Ne-a bucurat, ne-a motivat, ne-a inspirat”, a spus Tecău despre Halep. El crede că românca ar putea reveni într-un an pe teren.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată Vezi toate știrile
Citește și