Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri de pe 27 octombrie

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 27 octombrie 2022, 17:08 / Actualizat: 2 ianuarie 2023, 18:56

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 27 octombrie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe AS.ro poți afla ce a făcut Robert Lewandowski, după Barcelona – Bayern 0-3, dar și ce mesaj de suflet i-a trimis Andreea Răducan Simonei Halep.

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri de pe 27 octombrie

1. Harlem Gnohere e sigur că Octavian Popescu va deveni jucătorul decisiv de care FCSB are nevoie. ”Bizonul” are un singur sfat pentru perla lui Becali: Să se concentreze doar pe fotbal.

2. Robert Lewandowski a făcut un gest uriaș după Barcelona – Bayern 0-3. A mers în vestiarul bavarezilor pentru a-și felicita foștii colegi. Alături de ei, starul a câștigat 19 trofee.

3. Tot pe AS.ro vezi cum Andreea Răducan a venit cu un mesaj de suflet pentru Simona Halep. Fosta gimnastă a avut și ea mult de suferit cu peste 20 de ani în urmă. ”Uneori în viață poți plăti pentru greșelile altora”, susține Răducan.

Reclamă

4. Diego Simeone se teme pentru postul său după ce Atletico Madrid a fost eliminată din UEFA Champions League. Atleti a ratat un penalty decisiv în minutul 90+8. ”Voi continua să lupt, cât timp mai sunt la acest club”, anunță Cholo.

5. Nae Constantin a izbucnit în lacrimi după scandalul în care a fost implicat la Petrolul, alături de Gabi Tamaș. ”Am mai spus că sunt un plângăcios”, se amuză acum antrenorul lupilor galbeni.

Nu uitaţi, cele mai importante ştiri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
Vezi toate știrile
Citește și