Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 februarie 2024

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 februarie 2024, 17:38 / Actualizat: 16 februarie 2024, 16:49

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 februarie 2024

Camelia Bălţoi prezintă ştirile sportive ale zilei / AS.ro

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 14 februarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a obţinut un nou succes important în Liga Campionilor Asiei. S-a impus cu 2-0 în meciul tur din optimile de finală.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 14 februarie 2024

1. Dan Petrescu este cu un pas în sferturile Ligii Campionilor Asiei. Echipa românului, Jeonbuk, a câştigat cu 2-0 meciul tur cu Pohang, care a fost în direct pe AntenaPLAY. Hernades a înscris un gol superb şi s-a bucurat în stilul lui Cristiano Ronaldo.

2. Iosif Rotariu l-a făcut praf pe Gigi Becali, după ce Dorin Rotariu a fost dat afară de la FCSB. „E strategia unui club de fotbal amator”, a răbufnit unchiul fostului jucător al liderului din Liga 1.

3. Tot pe AS.ro afli şi ce performanţe de excepţie au obţinut sportivii români la Campionatele Europene de Haltere. Competiţia este LIVE VIDEO pe AntenaPLAY.

Reclamă
Reclamă 4

4. Pompiliu Popescu știe ce greșeală majoră a comis Simona Halep şi a comparat cazul ei cu cel al lui Adi Mutu: „Nu ai cum să păcălești!”, a afirmat fostul medic al naţionalei României.

5. Veste uriaşă primită de Dinamo! Lucrările la noul stadion din Ştefan cel Mare sunt gata să înceapă. Arena va avea peste 25.000 de locuri şi va costa aproximativ 170 de milioane de euro!

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:33

David Miculescu, ratare monumentală în FCSB – Oţelul! Atacantul nu a putut înscrie din câţiva metri, cu portarul aflat pe jos!

22:20

Decizia incredibilă luată de marele rival al lui David Popovici de la Jocurile Olimpice 2024, cu 3 zile înainte de marea finală

22:10

LIVE TEXTFCSB – Oţelul 0-0. Ratare monumentală a lui David Miculescu! Mai mulţi titulari, menajaţi

22:09

„Sunt cu tot sufletul alături de voi!” Edi Iordănescu, mesaj superb pentru Team Romania în ziua deschiderii Jocurilor Olimpice!

22:06

Marius Şumudică, variantă „de rezervă” la naţională! Răzvan Burleanu are planul făcut, în cazul unui refuz al lui Gică Hagi

22:05

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 a început! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și