Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 februarie 2024

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 14 februarie 2024, 17:38 / Actualizat: 16 februarie 2024, 16:49

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 februarie 2024

Camelia Bălţoi prezintă ştirile sportive ale zilei / AS.ro

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 14 februarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu a obţinut un nou succes important în Liga Campionilor Asiei. S-a impus cu 2-0 în meciul tur din optimile de finală.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 14 februarie 2024

1. Dan Petrescu este cu un pas în sferturile Ligii Campionilor Asiei. Echipa românului, Jeonbuk, a câştigat cu 2-0 meciul tur cu Pohang, care a fost în direct pe AntenaPLAY. Hernades a înscris un gol superb şi s-a bucurat în stilul lui Cristiano Ronaldo.

2. Iosif Rotariu l-a făcut praf pe Gigi Becali, după ce Dorin Rotariu a fost dat afară de la FCSB. „E strategia unui club de fotbal amator”, a răbufnit unchiul fostului jucător al liderului din Liga 1.

3. Tot pe AS.ro afli şi ce performanţe de excepţie au obţinut sportivii români la Campionatele Europene de Haltere. Competiţia este LIVE VIDEO pe AntenaPLAY.

Reclamă

4. Pompiliu Popescu știe ce greșeală majoră a comis Simona Halep şi a comparat cazul ei cu cel al lui Adi Mutu: „Nu ai cum să păcălești!”, a afirmat fostul medic al naţionalei României.

5. Veste uriaşă primită de Dinamo! Lucrările la noul stadion din Ştefan cel Mare sunt gata să înceapă. Arena va avea peste 25.000 de locuri şi va costa aproximativ 170 de milioane de euro!

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:27 Rapid – Universitatea Craiova 1-2. Oltenii au dat lovitura în prelungirile partidei şi au urcat pe locul 2 în play-off! 22:18 EXCLUSIVVictor Piţurcă a comentat transferul lui Coman în Qatar: „Trebuia să facă pasul acum doi-trei ani”! Avertisment pentru „Mbappe” 22:01 Andrea Compagno aşteaptă medalia de campion, după ce FCSB a luat titlul! Ce a spus atacantul italian despre Gigi Becali 22:00 LIVE VIDEOPreston North End – Leicester City e ACUM în AntenaPLAY. Oaspeţii au promovat deja în Premier League 21:46 VideoVictor Piţurcă ştie pe cine ar trebui să se bazeze Edi Iordănescu la EURO 2024: „Nu ar trebui să lipsească”! Ce a spus de grupă 21:14 VideoCe mănâncă fetele din naţională pentru a fi în formă în permanenţă! Ele luptă pentru calificarea la EURO 21:06 Mihai Stoica a anunţat prima mutare făcută de FCSB din această vară: „Ştim cu siguranţă” 20:55 FotoFanii Rapidului, spectacol pirotehnic la derby-ul cu Universitatea Craiova! Reacţia lui Daniel Niculae după ce s-au aruncat torţe 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă Vezi toate știrile
Citește și