Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie 2024

Viviana Moraru Publicat: 14 martie 2024, 16:51 / Actualizat: 17 martie 2024, 13:28

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 14 martie

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 14 martie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi mai multe detalii despre scandalul provocat de Daniel Niculae. Preşedintele de la Rapid a fost ridicat de mascaţi, într-un dosar de materiale pirotehnice, dar şi de încălcare a regimului armelor şi muniţiilor.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 14 martie 2024

1. Niculae, „săltat” de mascaţi

Daniel Niculae a fost săltat de mascaţi! Informaţia a fost dezvăluită de Dan Şucu la AS.ro LIVE. Patronul Rapidului a anunţat în emisiunea lui Dan Pavel că nu renunţă la Niculae. Preşedintele Rapidului e acuzat că a sprijinit un grup infracţional organizat.

2. Tamaş, prezentat oficial

Reclamă
Reclamă 4

Gabi Tamaş a revenit oficial în fotbal. El a fost prezentat într-o conferinţă de presă la Concordia Chajna. „Am discutat cu 3 cluburi din Liga 1, unul fiind Dinamo”, a spus Tamaş.

3. Cosac i-a găsit antrenor lui Halep

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, George Cosac, îi propune un antrenor-surpriză lui Halep. Este vorba despre Horia Tecău, căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup. „E cel mai potrivit”, a spus Cosac.

Reclamă

4. Mandorlini nu a plecat de la Cluj

Mandorlini nu a părăsit Clujul, chiar dacă nu o mai antrenează pe CFR. „Am un contract de colaborare”, a spus italianul. El speră să îşi găsească echipă în România.

5. Sabalenka, out de la Indian Wells

Sabalenka a ieşit şi ea de la Indian Wells. Dubla campioană de la Australian Open a fost învinsă în 3 seturi de americanca Emma Navarro. Primul şoc de la Indian Wells l-a produs Djokovic, eliminat de Luca Nardi.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:35

Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României

12:11

Zeljko Kopic a schimbat-o radical pe Dinamo, pentru noul sezon! Anunț despre următoarele transferuri: „Vom da totul!”

12:01

Daniil Medvedev, despre diferenţele dintre Wimbledon şi US Open: „Să vedem ce se întâmplă anul acesta”

11:28

„Ce sfat îi dați lui Edi Iordănescu?” Mircea Lucescu a oferit imediat un răspuns! Mesaj clar despre viitorul selecționerului

11:20

LIVE VIDEOCursa principală din Formula 2 de la Silverstone e ACUM, în AntenaPLAY! Isack Hadjar, în pole-position

10:57

„E vorba de respect!” Ce detaliu a remarcat Bănel Nicoliță despre Gigi Becali! Dezvăluiri rare despre patronul de la FCB

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și