Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 iunie

Iulian Focșăneanu Publicat: 18 iunie 2024, 17:45

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 18 iunie

Camelia Bălţoi îţi prezintă ştirile sportive ale zilei / AS.ro

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 18 iunie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi este convins că Ianis Hagi face parte din noua Generaţie de Aur a României. Toate reacţiile după victoria uriaşă cu Ucraina sunt pe as.ro.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 18 iunie

1. Gică Hagi s-a descătuşat după victoria fabuloasă a României cu Ucraina. „Această generație are potențial să ajungă în finală!„, a asigurat „Regele” fotbalului românesc. Fanii continuă să sărbătorească pe străzi!

2. FCSB şi-a aflat adversara din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Campionii României se vor duela cu Virtus din San Marino. Manşa tur va fi pe 9 sau 10 iulie, iar returul o săptămână mai târziu la Bucureşti.

3. David Popovici a început perfect Campionatele Europene de înot, care sunt LIVE VIDEO pe AntenaPLAY. Starul de 19 ani s-a calificat, cu cel mai bun timp, în semifinalele probei de 100 de metri liber. Şi Patrick Dinu a obţinut calificarea!

Reclamă
Reclamă 4

4. Pe AS.ro afli şi ce transfer de senzaţie poate reuşi Dennis Man după EURO 2024. Sunt cluburi uriaşe care îl urmăresc pe atacantul Parmei.

5. Gigi Becali regretă că nu l-a transferat pe Denis Drăguş la FCSB. Era dispus să plătească două milioane de euro! Becali l-a pierdut şi pe Florinel Coman, care va juca la arabi.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:00

LIVE TEXTCehia – Turcia 0-0 şi Georgia – Portugalia 1-0. Luptă de foc pentru calificarea în optimile EURO 2024

21:59

Când şi la ce oră va juca România în optimile de finală la EURO 2024

21:50

Marca, după calificarea României în „optimile” EURO 2024: „Blat ascuns”. Reacția presei internaționale

21:48

Klaus Iohannis şi Marcel Ciolacu, după calificarea României în optimi la EURO 2024: „Aţi adus încă o dată bucurie românilor!”

21:36

„Performanță mare!” Mircea Sandu, prima reacție după ce România s-a calificat în „optimile” EURO 2024! Cum a trăit meciul

21:32

Edi Iordănescu, reacţie copleşitoare după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024: „Suntem mândri că suntem români!”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad
Citește și