Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 iunie

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 iunie 2024, 16:45

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 iunie

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 19 iunie! Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei, de pe site-ul AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici este gata să scrie o nouă pagină de istorie! Fenomenul de 19 ani face spectacol la Campionatele Europene de Nataţie de la Belgrad. Luptă pentru medalia de aur în finala „probei regină”.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 19 iunie

1. David Popovici luptă pentru titlul european în direct pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY. Finala de la 100 de metri liber este de la ora 19:52. „Regele Nataţiei” s-a calificat cu cel mai bun timp!

2. FCSB a avut ghinion la tragerea la sorţi! Dacă va trece de Virtus, campioana României se va duela cu Maccabi Tel Aviv în turul 2 preliminar al UEFA Champions League. Cea mai bună echipă din Israel are un lot estimat la 24 de milioane de euro.

3. Vasile Mogoş a avut un mesaj de luptă incredibil înainte de meciul România – Belgia, de la EURO 2024. „M-aş arunca de pe pod pentru naţională!”, a afirmat jucătorul lui Edi Iordănescu.

Reclamă
Reclamă

4. Pe AS.ro afli şi ce adversare au primit CFR Cluj, Universitatea Craiova şi Corvinul în cupele europene. Emoţii mari pentru echipele noastre.

5. O nouă lovitură pentru Simona Halep! Nu este pe lista iniţială a jucătoarelor care au primit wild card la Wimbledon, turneu de Grand Slam pe care l-a câştigat în 2019.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă
Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:10

VIDEOAl Ahly – Zamalek 1-1 (3-4 d.l.d). Zamalek a câştigat Supercupa CAF după un meci nebun. Dramatism total în AntenaPLAY

23:00

LIVE VIDEOEstoril – Sporting e ACUM LIVE în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 7 din Liga Portugal

22:45

Dinamo – Botoşani 2-2. Echipa lui Kopic a ratat dramatic victoria, după ce a condus cu 2-0

22:39

Radu Drăguşin a rupt tăcerea după gafa uriaşă din partida cu Qarabaq şi după ce a fost făcut praf de englezi

21:39

Mihai Stoica a venit cu o replică pentru Marius Șumudică, după ce antrenorul nu s-a declarat surprins victoria FCSB-ului cu RFS

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și