Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 februarie 2024

Viviana Moraru Publicat: 2 februarie 2024, 16:44 / Actualizat: 3 februarie 2024, 21:13

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update

Captură AntenaSport Update

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 2 februarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe as.ro afli şi ultima plecare de la FCSB. Ianis Stoica îşi va rezilia contractul cu roş-albaştrii şi va semna cu Hermannstadt.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 2 februarie 2024

1. Ianis Stoica, OUT de la FCSB

O nouă plecare de la FCSB. Ianis Stoica îşi va rezilia contractul cu roş-albaştrii şi va semna cu Hermannstadt, după insistenţele lui Măldărăşanu.

2. Radu Drăguşin, în top

Reclamă
Reclamă 4

Radu Drăguşin e în topul transferurilor din fotbalul mondial, din această iarnă. Cel mai scump jucător român a fost învins doar de jucătorii transferaţi de Barcelona şi Bayern.

3. Olăroiu, gata să revină în Europa

Pe AS.ro afli şi echipa din Europa care îl doreşte pe Cosmin Olăroiu. Antrenorul este ofertat cu un salariu de două milioane de euro. „Oli” poate lăsa fotbalul din Asia, după 11 ani.

Reclamă

4. Halep şi-a pregătit „armele”

Simona Halep se pregăteşte pentru procesul de la TAS. Românca are trei strategii pregătite pentru audierile de săptămâna viitoare, în încercarea de a-şi reduce suspendarea de patru ani.

5. Lewis Hamilton, mutarea iernii

Lewis Hamilton se va despărţi de Mercedes, după 11 ani. Pilotul britanic a semnat cu Ferrari şi va concura pentru italieni din 2025, alături de Charles Leclerc.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

23:40

FotoFestivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024 se desfăşoară acum! România, reprezentată de 106 sportivi la Paris

23:25

Gigi Becali, 3 schimbări la pauză cu Oţelul! Patronul FCSB-ului a mutat rapid după ce roş-albaştrii au intrat conduşi la cabine

23:03

Vlad Chiricheş, două gafe uriaşe în doar două minute! A „îngropat-o” pe FCSB, în meciul cu Oţelul

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 3 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 5 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară! 6 Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”
Citește și