Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 noiembrie

Dan Roșu Publicat: 20 noiembrie 2023, 17:04

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 noiembrie

Captură AntenaSport Update

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 noiembrie sunt pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update

1. Salariul lui Edi

Edi Iordănescu a dezvăluit ce salariu încasează de la FRF. Selecţionerul primeşte lunar 20.000 de euro. Pentru calificarea la EURO, Edi a avut parte de o primă de 200.000 de euro.

2. Cu gândul la victorie

România are nevoie de un egal cu Elveţia pentru a termina Grupa I pe primul loc. Coman nu vrea să audă decât de victorie. România – Elveţia e marţi, de la 21:45, pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

Reclamă

3. Cotă pentru trofeu

Tot de pe as.ro, afli ce cotă are România la câştigarea EURO 2024. Anglia şi Franţa sunt favoritele specialiştilor la trofeu.

4. L-au sufocat pe Salah

Reclamă 4 / 0/3

Au fost imagini şocante cu Mohamed Salah în Sierra Leone. Fanii au încercat să-l lovească pe starul lui Liverpool şi a ieşit o bătaie generală cu forţele de ordine.

5. Nole, varianta 2024

Novak Djokovic le-a oferit jurnaliştilor un răspuns savuros atunci când a fost întrebat cum se va motiva pentru anul 2024. „Pot câştiga cele patru turnee de Grand Slam şi medalia de aur la Jocurile Olimpice”, a spus liderul mondial.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și