Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024

Publicat: 23 aprilie 2024, 16:23 / Actualizat: 24 aprilie 2024, 18:16

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024

Captură AntenaSport Update

Camelia Bălţoi îţi prezintă AntenaSport Update 23 aprilie 2024. Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elias Charalambous a spus care a fost principalul rol al lui Gigi Becali la FCSB în acest sezon. Tot pe AS.ro afli cine sunt arbitrii români care vor fi la EURO 2024 şi ce dezvăluiri a făcut Adrian Mititelu Jr de pe patul de spital.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 23 aprilie 2024

1. Gigi Becali, felicitat de Charalambous

Elias Charalambous a anunţat care este principalul rol pe care l-a avut Gigi Becali în lupta pentru câştigarea titlului. „Ne-a oferit tot ce aveam nevoie la club”, a asigurat cipriotul de pe banca FCSB-ului.

2. Veste excelentă pentru fotbalul românesc

Reclamă

Patru români vor arbitra la EURO 2024. Istvan Kovacs este unul dintre ei. Pe lista UEFA mai sunt Vasile Marinescu, Ovidiu Artene şi Cătălin Popa.

3. Planul lui Burleanu

Pe AS.ro afli şi ce anunţ a făcut Răzvan Burleanu despre negocierile cu Edi Iordănescu. Preşedintele FRF a trasat un obiectiv important înainte de EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3

4. Sărbătoare pe ritmuri româneşti

Inter a devenit, matematic, campioana Italiei! A învins-o pe marea rivală, AC Milan, şi a sărbătorit titlul pe muzică românească. S-a făcut horă pe piesa „Made in Romania”.

5. La un pas de tragedie

Adrian Mititelu Jr a făcut dezvăluiri incredibile de pe patul de spital. Fiul patronului de la FCU Craiova a fost 10 ore în comă: „Dacă mă găseau cu câteva minute mai târziu, nu mai aveau ce face!”

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:34 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu luptă acum, LIVE în AntenaPLAY 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente e ACUM, live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB Vezi toate știrile
Citește și