Închide meniul
Video

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 2024

Dan Roșu Publicat: 26 aprilie 2024, 16:54 / Actualizat: 29 aprilie 2024, 15:49

Reclamă

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update 26 aprilie

Camelia Bălțoi îţi prezintă ştirile zilei / AS.ro

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 26 aprilie 2024 sunt pe as.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe site-ul nostru, afli toate detaliile despre situaţia lui Daniel Niculae, dar şi despre posibilul transfer al lui Risto Radunovic la CFR Cluj.

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update 26 aprilie 2024

1. Nico, urmărit penal

Daniel Niculae e urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice. Preşedintele Rapidului a fost acuzat că a ajutat la introducerea acestora pe stadion. Nico l-ar fi susţinut moral şi material pe Liviu Ungurean, liderul galeriei Rapidului.

2. Radunovic, spre CFR

Reclamă

Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj. Gigi Becali susţine că jucătorul poate ajunge în Gruia, în decembrie, atunci când îi expiră contractul.

3. Super-proiect la Dinamo

De pe as.ro, afli toate detaliile despre noul proiect de la Dinamo, în care vor fi implicaţi Ion Ţiriac, Mircea Lucescu şi Nicolae Badea.

Reclamă 4 / 0/3

4. Scenariu incredibil

Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024. Sorin Cârţu susşţine că mijlocaşul Craiovei are probleme la un tendon şi a fost tratat pentru o leziune musculară.

5. Mutu, criticat dur

Panagiotis Tachtsidis este jucătorul care l-a criticat dur pe Adi Mutu, după ce Briliantul a părăsit-o pe CFR Cluj: „N-are caracter„, a spus fotbalistul de 33 de ani care şi-a anunţat şi plecarea de la CFR.

Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
6
mai
23:18
Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren
6
mai
23:11
„Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și