Închide meniul
Video

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 2024

Viviana Moraru Publicat: 28 martie 2024, 16:43 / Actualizat: 30 martie 2024, 13:58

Reclamă

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!

Captura AntenaSport Update

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 28 martie 2024, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi declarațiile lui Florin Prunea despre Vlad Chiricheș. Fostul internațional e convins că fundașul nu are nicio șansă să prindă EURO 2024.

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 28 martie 2024

1. Bernadette Szocs și Eliza Samara luptă în AntenaPLAY

România are două jucătoare în optimile turneului de la Incheon. Bernadette Szocs şi Eliza Samara luptă pentru sferturi, vineri, exclusiv în AntenaPLAY.

2. Sfat pentru Alibec

Reclamă
Reclamă 4

Mihai Stoica i-a dat un sfat lui Denis Alibec. MM îi recomandă atacantului să „tragă tare” pentru a prinde lotul de EURO: „Să vină în România să se antreneze! Edi e foarte minuțios”, a declarat Mihai Stoica.

3. Marius Șumudică, răspuns pentru FCSB

Pe AS.ro vezi și ce răspuns clar a oferit Marius Șumudică, atunci când a fost întrebat dacă ar antrena FCSB. În urmă cu doi ani, „Șumi” a fost la un pas să bată palma cu Gigi Becali.

Reclamă

4. Prunea, verdict despre Chiricheș

Florin Prunea a dat verdictul despre șansele lui Vlad Chiricheș de a merge la EURO 2024. E convins că fundașul de la FCSB nu va fi convocat de Edi Iordănescu: „E imposibil să facă parte din lot”, a declarat Prunea.

5. Max Verstappen, în pole-position la Mercedes

Max Verstappen e pe lista scurtă a șefilor de la Mercedes. Olandezul i-ar putea lua locul lui Lewis Hamilton, cel care va pleca la Ferrari, în sezonul viitor.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și