Închide meniul
Video

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 29 februarie 2024

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 29 februarie 2024, 16:39 / Actualizat: 2 martie 2024, 18:06

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!

Captură AntenaSport Update

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 29 februarie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De pe AS.ro afli ce ultimele noutăți din Formula 1, Formula 2 și Formula 3. Primele antrenamente s-au desfășurat astăzi, pe circuitul din Bahrain.

Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 29 februarie 2024

1. Spectacol total în F1, F2 și F3, în AntenaPLAY

Start în Marele Premiu al Bahrainului de Formula 1, Formula 2 și Formula 3, live pe AntenaPLAY. Calificările și cursa din Formula 1 vor fi vineri și sâmbătă, live și pe Antena 1.

2. Derby-ul, pe Arena Națională

Reclamă

Dan Șucu le-a dat o veste uriașă fanilor Rapidului. Derby-ul cu FCSB s-ar putea juca pe Arena Națională, cererea din partea suporterilor fiind uriașă: „Facem tot posibilul! Stadionul va fi arhiplin”, a anunțat Șucu.

3. Transferul carierei pentru Dennis Man

Pe AS.ro vezi ce club uriaș vrea să-l transfere pe Dennis Man de la Parma. Italienii anunță că românul e la un pas de o mutare de vis.

Reclamă 4 / 0/3

4. Reveniri importante la Dinamo

Zeljko Kopic a anunțat trei reveniri importante la Dinamo, înaintea meciului cu Poli Iași. „Sunt vești bune, vor fi în lot”, a anunțat croatul. „Câinii” țintesc a patra victorie, din ultimele cinci meciuri.

5. Suspendare uriașă pentru Paul Pogba

Paul Pogba a primit o suspendare de patru ani pentru dopaj. Starul francez a primit un verdict devastator, după ce a fost depistat cu doze anormale de testosteron.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și