Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 4 iunie 2024

Publicat: 4 iunie 2024, 16:53 / Actualizat: 18 iunie 2024, 17:02

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update - 4 iunie

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update - 4 iunie

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 4 iunie 2024 de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Probleme pentru Edi Iordănescu, după ce Alibec acuză probleme medicale. Atacantul ar putea rata EURO. Şi tot pe AS.ro vezi anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update – 4 iunie 2024

1. ALIBEC, INCERT PENTRU EURO

Probleme pentru Edi Iordănescu. Alibec este accidentat şi riscă să rateze EURO. Burleanu este şi el îngrijorat. „E o tăietură, dar sperăm că îl putem recupera„, a anunţat preşedintele FRF.

2. MBAPPE, OFICIAL LA REAL

Reclamă
Reclamă 4

Real Madrid a anunţat oficial transferul lui Kylian Mbappe. „E un vis devenit realitate”, a transmis Mbappe, care a primit şi un mesaj de la idolul său din copilărie, Cristiano Ronaldo.

3. ANUNŢUL LUI BURLEANU

Tot pe AS.ro afli ce a spus Răzvan Burleanu despre negocierile cu Edi Iordănescu pentru a semna un nou contract cu Federaţia.

Reclamă

4. HAMILTON, COPLEŞIT DE EMOŢII

Lewis Hamilton este copleşit de emoţii înaintea Marelui Premiu de Formula 1 al Canadei, acolo unde a obţinut prima victorie din carieră. Cursa va fi duminică, de la 21:00, în direct pe AntenaStars şi AntenaPLAY.

5. RECORDUL MAI AŞTEAPTĂ

David Popovici a spus că nu este o prioritate să stabilească un nou record mondial în proba de 100 de metri liber. Românul va participa la Campionatele Europene de înot de la Belgrad, în perioada 17-23 iunie, LIVE pe AntenaPLAY.

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:38

VIDEODavid Popovici a cucerit medalia de aur la 200m liber, la Campionatele Europene de înot! O nouă cursă colosală

19:25

Polonia – Austria 1-1 LIVE TEXT. Continuă lupta pentru calificarea în „optimi”

19:13

România – Belgia, la EURO 2024 | Radu Drăguşin: „Belgia e o echipă mult mai valoroasă decât Ucraina, dar avem încredere”

19:00

VIDEOLewis Hamilton, cel mai rapid pilot în FP2, în MP al Spaniei! Calificările sunt sâmbătă (17:00, Antena 3 CNN şi AntenaPLAY)

18:32

”Nici Slovacia nu se aștepta la asta” Reacţia presei din Ucraina după ce jucătorii lui Rebrov au reuşit o remontada fantastică!

18:27

Emoţii pentru Slovacia înaintea meciului cu România! Cel mai valoros jucător s-a accidentat în timpul partidei cu Ucraina

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri”
Citește și