Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 5 iulie

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 iulie 2024, 17:10

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 5 iulie

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 5 iulie

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 5 iulie. Acestea sunt cele mai tari ştiri sportive ale zilei, de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a câştigat Supercupa României. A învins-o cu 3-0 pe Corvinul. Marius Ştefănescu a marcat din pasa lui Daniel Popa. Gigi Becali este încântat de ceea ce a văzut!

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 5 iulie

1. Marius Ştefănescu i-a adus FCSB-ului Supercupa României şi l-a fascinat pe Gigi Becali! „L-a depăşit pe Coman. Nu va pleca sub 10 milioane de euro”, a declarat patronul roş-albaştrilor. În schimb, Radaslavescu a fost anunţat că nu mai are ce căuta la FCSB.

2. S-a dat startul antrenamentelor în Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii. Max Verstappen şi Lando Norris se întâlnesc pe pistă pentru prima dată după incidentul din Austria. Marea cursă va fi duminică, de la ora 16:45, în direct pe Antena 1 şi AntenaPLAY.

3. Pe AS.ro afli şi câţi bani a cerut Andrei Raţiu pentru a semna cu FCSB! Fundaşul naţionalei României este lovitura de Champions League încercată de campioana Ligii 1.

Reclamă
Reclamă 4

4. Bernadette Szocs a avut un start perfect în competiţia Star Contender Bagkok, care este în direct pe AntenaPLAY. Românca a făcut spectacol şi s-a calificat în optimile de finală.

5. O nouă plecare de la Rapid! Nigerianul Funsho a semnat cu turcii de la Hatayspor. Fanii giuleştenilor aşteaptă decizia finală şi în cazul golgheterului Albion Rrahmani.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul AntenaSport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Reclamă

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
15:53

CSA Steaua a primit dreptul legal de a o INTERZICE pe FCSB în Ghencea! Elisabeta Lipă a semnat actul oficial

15:01

NEWS ALERTGigi Becali, ameninţări incredibile pentru Răzvan Burleanu: „O să primească război total!”. Rotaru, trimis de urgenţă la FRF!

14:47

„Bellingham e jucător de clasă mondială!” Olandezii, cuvinte uriaşe la adresa starului Angliei

14:24

Câţi bani poate plăti Gigi Becali pentru „excursia” celor de la FCSB în San Marino: „Sunt extrem de scumpe”

13:51

FotoHoraţiu Moldovan s-a decis şi pleacă după numai 6 luni de la Atletico Madrid! Anunţul momentului făcut în Spania

12:43

Andrea Compagno le-a vorbit celor din San Marino despre Gigi Becali: „Patronul a spus asta!”

1 VIDEOArvin Lindblad a câștigat și cursa principală din Formula 3 de la Silverstone, după succesul din sprint, live în AntenaPLAY 2 VIDEOHadjar a câștigat cursa principală din Formula 2 de la Silverstone, live în AntenaPLAY! Kimi Antonelli a triumfat în sprint 3 FotoIubitele lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă au întors toate privirile pe „Insula Milionarilor”. Apariţii de senzaţie 4 VIDEOLewis Hamilton a câştigat Marele Premiu al Marii Britanii, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru septuplul campion mondial 5 Rolul uriaş avut de Gică Hagi la EURO 2024. Dezvăluirea din interiorul vestiarului naţionalei României 6 FotoMihai Stoica a dezvăluit salariul uriaş pe care îl va avea Florinel Coman la Al-Gharafa: „Nu avea voie să spună pas”
Citește și