Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 iulie 2024

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iulie 2024, 17:07 / Actualizat: 10 iulie 2024, 15:10

Reclamă

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 8 iulie

Sursa foto: captura AntenaSport Update

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari ştiri sportive ale zilei de 8 iulie 2024 de pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe AS.ro vezi ce a spus Federico Piovaccari înainte duelului cu FCSB şi ce ameninţare a lansat Gigi Becali pentru Răzvan Burleanu.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update – 8 iulie 2024

1. ANUNŢUL LUI PIOVACCARI

„Voi da totul pe teren”, a fost anunţul făcut în exclusivitate de Federico Piovaccari pentru AS.ro, înaintea dublei dintre Virtus şi FCSB. Atacantul italian a jucat între 2013 şi 2014 la campioana României şi a recunoscut că va avea emoţii.

2. MOLDOVAN VREA SĂ PLECE

Reclamă
Reclamă

Horaţiu Moldovan s-a săturat să fie rezerva lui Jan Oblak la Atletico Madrid şi vrea să plece. Moldovan nu a bifat niciun minut nici la naţionala României, la EURO 2024.

3. GIGI ÎL AMENINŢĂ PE BURLEANU

Tot pe as.ro afli ce ameninţare a lansat Gigi Becali pentru Răzvan Burleanu, în cazul în care nu va fi eliminată regula U21.

Reclamă

4. LACRIMILE LUI LEWIS

Lewis Hamilton a izbucnit în plâns după ce a scris istorie şi a câştigat pentru a noua oară Marele Premiu de la Silverstone. Hamilton a oferit momente emoţionante alături de părinţii săi.

5. DRĂGUŞIN, ANUNŢ DESPRE VIITOR

Radu Drăguşin a luat decizia finală în privinţa viitorului său. Rămâne în Premier League. „La Tottenham este locul în care am vrut să joc, să mă dezvolt”, a spus fundaşul român.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
20:06

VIDEOSporting – Casa Pia, meciul serii din Liga Portugal (22:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY)! Programul complet

20:03

Ferencvaros – Gloria Bistrița 32-28, în Liga Campionilor la handbal feminin! Al 3-lea eșec la rând pentru elevele lui Pera

19:40

Cristiano Ronaldo a marcat în Al Nassr – Al Orubah şi a stabilit un nou record uriaş. Cifrele ireale ale starului portughez

19:40

Ioan Ovidiu Sabău și-a „taxat” jucătorii după Unirea Slobozia – U Cluj 2-2: „Ne-am crezut prea valoroși și importanți!”

19:27

LIVE VIDEOPanetolikos – AEK se joacă ACUM în AntenaPLAY! Liderul din Grecia ţinteşte o nouă victorie!

19:10

LIVE TEXTCFR Cluj – Poli Iaşi 2-0! Kamara şi Louis Munteanu au marcat după două cornere. Start perfect pentru echipa lui Petrescu

1 Darius Olaru a ieşit la atac după eliminarea din PAOK – FCSB 0-1: „Arbitrul a inventat acel cartonaş roşu!” 2 „Un miracol!” Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Nu ne mai fură nimeni punctele” 3 Farul – Dinamo 1-1. „Câinii” au urcat pe podium. Cătălin Cîrjan şi Grigoryan, marcatorii partidei. Constănţenii au avut şi o bară 4 Decizia luată de patronul lui PAOK, Ivan Savvidis, după ce echipa antrenată de Răzvan Lucescu a fost învinsă de FCSB! 5 Ce cotă a ajuns să aibă FCSB la calificarea directă în „optimile” Europa League, după victoria cu PAOK 6 Ce reacţie a avut Florinel Coman, după PAOK – FCSB 0-1. „Mbappe” nu şi-a uitat foştii coechipieri de la campioana României
Citește și