Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 11 aprilie 2024

Dan Roșu Publicat: 11 aprilie 2024, 17:21 / Actualizat: 17 aprilie 2024, 17:53

Reclamă

Salutare! Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 11 aprilie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe as.ro, aflu câţi bani ia Becali dacă ajunge în Liga Campionilor, dar şi cu ce echipă a semnat Dănuţ Lupu după ce a ieşit din închisoare.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 11 aprilie 2024

1. Cât ia Gigi Becali din Ligă

FCSB e aproape de titlul din Liga 1 şi Becali e deja cu gândul la milioanele din Liga Campionilor. Dacă va ajunge în fazele superioare, FCSB va pune mână pe 18 milioane de euro.

2. Dănuț Lupu a semnat

Reclamă

Dănuț Lupu a semnat. Fostul internațional și-a găsit rapid o nouă echipă, după ieșirea din închisoare. Lupu e noul Team Manager de la ACS Dinamo.

3. Cristi Chivu, dorit de Dan Şucu

Dan Şucu l-a dorit pe Cristi Chivu la Rapid. Pe as.ro, afli de ce nu s-a făcut mutarea care le-ar fi adus giuleştenilor un uriaş capital de imagine.

Reclamă 4 / 0/3

4. Mbappe, criticat în Franţa

Superstarul Kylian Mbappe a fost făcut praf în presa din Franța, după PSG – Barcelona 2-3. Francezii i-au dat nota 3 după evoluţia dezamăgitoare din Liga Campionilor.

5. „Bagajul” Simonei Halep

Simona Halep a dezvăluit că mai are nevoie de mult timp pentru a scăpa de presiunea pe care i-a adus-o suspendarea pentru dopaj: e ca un bagaj pe care îl cari după tine, a spus românca.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter 23:13 „Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB 22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN Vezi toate știrile
Citește și