Închide meniul
Video

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 11 aprilie 2024

Dan Roșu Publicat: 11 aprilie 2024, 17:21 / Actualizat: 17 aprilie 2024, 17:53

Reclamă

Salutare! Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update, cele mai tari știri sportive ale zilei de 11 aprilie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe as.ro, aflu câţi bani ia Becali dacă ajunge în Liga Campionilor, dar şi cu ce echipă a semnat Dănuţ Lupu după ce a ieşit din închisoare.

Camelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update 11 aprilie 2024

1. Cât ia Gigi Becali din Ligă

FCSB e aproape de titlul din Liga 1 şi Becali e deja cu gândul la milioanele din Liga Campionilor. Dacă va ajunge în fazele superioare, FCSB va pune mână pe 18 milioane de euro.

2. Dănuț Lupu a semnat

Reclamă
Reclamă 4

Dănuț Lupu a semnat. Fostul internațional și-a găsit rapid o nouă echipă, după ieșirea din închisoare. Lupu e noul Team Manager de la ACS Dinamo.

3. Cristi Chivu, dorit de Dan Şucu

Dan Şucu l-a dorit pe Cristi Chivu la Rapid. Pe as.ro, afli de ce nu s-a făcut mutarea care le-ar fi adus giuleştenilor un uriaş capital de imagine.

Reclamă

4. Mbappe, criticat în Franţa

Superstarul Kylian Mbappe a fost făcut praf în presa din Franța, după PSG – Barcelona 2-3. Francezii i-au dat nota 3 după evoluţia dezamăgitoare din Liga Campionilor.

5. „Bagajul” Simonei Halep

Simona Halep a dezvăluit că mai are nevoie de mult timp pentru a scăpa de presiunea pe care i-a adus-o suspendarea pentru dopaj: e ca un bagaj pe care îl cari după tine, a spus românca.

Nu uitați, cele mai importante știri ale zilei sunt în jurnalul Antena Sport, azi, de la ora 20:00, pe Antena 1.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și