Închide meniul
Video

Imaginile bucuriei după CALIFICAREA României la EURO 2024! Edi Iordănescu s- a dezlănţuit pe teren

Valentin Pîrcălabu Publicat: 18 noiembrie 2023, 23:51 / Actualizat: 27 noiembrie 2023, 17:51

Reclamă

Imaginile bucuriei după CALIFICAREA României la EURO 2024. Edi Iordănescu s- a dezlănţuit pe teren. România a învins Israel şi s-a calificat la EURO. România – Elveţia, de pe 21 noiembrie, de la 21:45, care va fi ]n direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, va decide câştigătoarea grupei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile bucuriei după CALIFICAREA României la EURO 2024

Bucuria tricolorilor a fost una uriaşă, iar Edi Iordănescu s-a dezlănţuit pe teren, alături de jucători. România a învins Israel după golurile marcate de George Puşcaş şi Ianis Hagi.

Edi Iordănescu s-a dezlănţuit şi şi-a îmbrăţişat jucătorii. Iordănescu s-a dus şi l-a îmbrăţişat pe George Puşcaş, cel care a făcut un meci uriaş.

Israel – România 1-2. CALIFICARE! Ianis Hagi şi Puşcaş au dus România la EURO 2024. Performanţă uriaşă pentru fotbalul românesc!

Israel – România, scor 1-2, a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Ianis Hagi şi George Puşcaş au marcat în victoria care i-a asigurat României calificarea la EURO 2024. Performanţă magnifică pentru fotbalul românesc.

România a urcat pe primul loc în Grupa I, iar tricolorii pot declanşa fiesta. Pot rămâne lideri în cazul în care nu pierd cu Elveţia, în meciul care va fi pe 21 noiembrie, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Reclamă

La Felcsut, pe Pancho Arena, în faţa a 600 de suporteri tricolori, Israel a deschis scorul încă din minutul 2, când a marcat Eran Zahavi, lăsat liber în careu la un corner. Românii au egalat în minutul 10, prin George Puşcaş, care a urmărit şi a trimis în plasă mingea revenită din bara transversală la şutul lui Drăguş. Acelaşi Drăguş a trimis în bară în minutul 24, iar gazdele au replicat după opt minute: Zahavi l-a lansat perfect pe Glokh, care a intrat în careu şi a şutat, dar Moldovan a fost la post.

În minutul 38 Puşcaş a trimis spre poartă şi a căzut în careu, însă portarul israelian a prins. Repriza secundă a început cu tricolorii în atac şi Puşcaş a şutat în minutul 47, când Glazer a respins în corner. După un minut, Raţiu a făcut o cursă pe partea dreaptă, a trimis bine în careu şi Răzvan Marin a şutat peste poartă. Al doilea gol al României a venit în minutul 63. Puşcaş a pasat către Răzvan Marin, acesta a trimis la Ianis Hagi care a încercat să paseze în faţa porţii. Balonul i-a revenit lui Ianis care a şutat cu stângul, la colţul scurt, şi a înscris. În minutul 74 Mihăilă a ratat incredibil din faţa porţii, iar atacantul Parmei a primit roşu direct în minutul 85, pentru un fault la Turgeman. S-a încheiat 1-1 şi România va merge la Euro 2024.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible Vezi toate știrile
Citește și